-
GOLOTA
Witam!
Nie wiem czy sa tutaj jacys kibice boksu....ale jezeli sa to powiedzcie co sadzicie o powrocie Andrzeja??
Pozdrawiam!
-
-
Re: GOLOTA
szkoda słów na niego i tak nie ma szans na zawodowym ringu !!!
-
Jego kariera sie skonczyla ale widocznie brakuje mu gotowki i powraca.(a zreszta co to za kariera).
-
a ja mam zgola odmienne zdanie
bardzo sie ciesze ze Andrzej wraca na ring a walke z taysonem traktuje jako nieporozumienie :P
...a glosy typu: nie ma o czym gadac, nie mam na co patrzec, szkoda slow, rowniez traktuje jako nieporozumienie bo jestem pewien ze jak Andrzej wygra z byrdem (na co oczywiscie licze) glosy krytyki momentalnie umilkna a najbardziej dumni z Jego zwyciestwa beda Ci co do tej pory najwiecej na niego psioczyli hehhehee
Polska wygrywa - jestesmy Polakami, Polska przegrywa.....a co to jest Polska
-
ja tez tak mysle jak warga, trzymam kciuki za andrzeja jutro, mam nadzieje ze wygra przed czasem i to w pieknym stylu
-
Zaloze sie o jakiegos fajnego gada ze przegra chlopaki.Co wy na to??
-
ciekawe ile mu zapłacili zeby dał sobie morde obić.
-
hehehee w sumie to moge sie zalozyc (po pijaku:P) ale nie tam o jakiegos gada ale konkretnie o browarki ewentyalnie o flaszeczke
...rano jak bedzie smalic toewentualna wygrana jak znalazk:P
a tymczasem pozdrawiam...i jak co tydzien zaczynamy weekend))
-
He he z walka ktora odbyla sie z Tysonem t obyla totalna porazka , naroibl obory na cala polske ... Teraz byl w stajni u Mc'Kinga czy jakos tak - niema szans przegrac ... Pozatym mowiac sensownie niemoze przegrac.. Jewgo promotor napewno tak zaaranzowal te walke zeby andrzej jakby hcial to niemoze jej przegrac ... Ale w uczciwej walce to ciezko powiedziec ktory wygra... Obie osoby to totalne cioty , dno , zero techniki [ zero muzgu ] - totalne dno ... Faworytem tej walki jest Promotor A.Goloty ... Dlamnie mistrzem bedzie i byl Lewis ... Chociaz jego ostatnia wlka byla zalosna ... Kliczko powinien wygrac ...
Uprawnienia umieszczania postów