-
"Policja uległa gówniarzom"
http://info.onet.pl/900584,11,item.html
dla ułatwienia zacytuje najciekawszy fragment
Na jednym z kieleckich osiedli - przed kościołem - grupa ponad pięćdziesięciu osób nadmiernie polewała osoby wychodzące i wchodzące do kościoła. Doszło do bójki, interweniowała policja.
Jeden z polewaczy został zatrzymany. Jego koledzy zażądali aby funkcjonariusze wypuścili nastolatka. Otoczyli radiowóz i zagrozili, że nie pozwolą aby odjechał on do komisariatu. Po kilkunastu minutach nastolatek został wypuszczony, a grupa polewajacych rozeszła się do domów.
Policja hehe
Bez komentarza
-
Re: "Policja uległa gówniarzom"
hehehe, też to czytałem... Dresy rządzą? To ja może podziękuje ... )
-
Policja rulez! Polska fajny kraj.
Dobrze, że interweniowali - pewnie pączki i kawa im się skonczyły.
-
policjantow powinni wy&%$#c z roboty!!!!!
-
Taaa, na dwie gliny kilkunastu malolatow - teraz te malolaty takie lyse i wyrosniete... Na miejscu glin tez bym zwiala... :/
-
a gdyby to twój dom okradła banda malolatów i policja by sobie pojecvhała przestraszona to co??:]
-
moim zdaniem powinni wpier***** takim debilom którzy chodzą z wiadrami i mają iloraz inteligencij poniżej 70 .
-
Foxtrot, predzej ja bym poszla siedziec, bo ciut nerwowa jestem i kilku gowniarzy mialoby co najmniej polamane nosy... Nie dziwilabym sie specjalnie policji... Nie ma sprzetu, prawie nic nie moze...... Malo u nich duzych chlopcow typu GROM... Taka nasza Polska kochana.... ehhhhhhhhhhh...
-
Awi, ci gowniarze sa raczej silniejsi od Ciebie =)
-
msk - wkurzona kobieta nawet caly legion Al-Kaidy powali na lopatki :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów