Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: hmmm... badania krwi a THC :P

Mieszany widok

hmmm... badania krwi a THC :P

no wiec mam takie pytanko czy badanie krwi w celu wykrycia niedoborow witamin itp moze wykazac w niej obecnośc THC jeżeli badany osobnik kilka dni przed pobraniem palił marihuane (dopiero po ok 2 tyg calkowicie zanikaja slady)? czy moze musze zrobic jakies specjalne testy zeby to wykryc?

dla jasnosci nie dotyczy to mnie

Re: hmmm... badania krwi a THC :P

Jesli robisz badania na niedobór witamin to nic nie wykryje - thc wychodzi na badaniach własnie na ta substancje wiec nie masz sie czym przejmowac " mam znajmomego " kiedys miał faze przez całe cztey dni a piąteg poszedł do szpitala na operacje - "wstawianie sztucznej kości palca" i nic nie wyszło na badaniach - oczywiścje ja go nie znma i o tym wsztstkim przeczytałem z gazety.

dokładnie nic nie wyjdzie są specjalne badania chyba na canabol ale nie jestem pefny czy to sie tak nazywa
    pozdro!

dzieki

eehehehe kazdy slyszal nikt nikogo nie znal albo wyczytal z gazety ehehehe dobre, mich nie musisz sie przejmowac zwykle badania tego nie wykryja thc to tetra hydro canabinol tak to sie chyba pisze a badanie na wykrycie tego o ile mi wiadomo dosc troche kosztuja i kasa chorych ich nie pokrywa.

Pozdrawiam Nazer.

Nazer - a jak, dyskrecja w tych kręgach jest obowiązkowa

Atrax Robustus
    Guest

Wiem, ze istnieja testy na maryske w postaci tanich testow moczu, ktore mozna wykupic w aptece.

Bgi
    Guest

racja.. ale sa na tyle tanie, ze kiedy mojej kolezance mama zrobila test dwa tygodnie po ostatnim paleniu, wykazalo ze byla czysta.. a thc utrzymuje sie w organizmie przeciez przez bardzo dlugo..

W moczu juz dwa tygodnie po jaraniu nieda sie wykryc thc, we krwi dłuzej koło miesiaca, a we włosach i paznokciach do pol roku. Z tego co wiem w polsce przeprowadzane są tylko badania moczu(najpopularniejsze) i krwi(w sądach itp.)

Atrax Robustus
    Guest

Ale tak czy owak - przez przypadek na pewno nie wykaze sie, ze osoba palila.

Uprawnienia umieszczania postów