Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Reklama Reebok'a, mam dwa pytania:-)

Mieszany widok

Reklama Reebok'a, mam dwa pytania:-)

Jaki to gatunek muzyki który jest w tej reklamie, podajecie jakieś tytuły nagrań jeśli znacie bo ściągnoł bym pare takich nagrań. Drugie pytanie to troche sportowe-jak nazywa sie ten sport gdzie koleś wisi na tych sznurach:-) nieumie tego opisać ale kazdy chyba wie o co chodzi, bo podoba mi sie ten sport

Re: Reklama Reebok'a, mam dwa pytania:-)

Wszyscy wiedza o co chodzi ale nikt nie umie tego nazwac.Jak te muze tlumaczylem koledze to gadalem :taka niby sakralna niby chorek cos jak ameno ale jednak inne.Nie zajarzyl.jesli chodzi Ci o tytul tej konkretnej co z reklamie to CHYBA to jest "knife song" ale niewiem wykonawce.PZDR

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...i=7334&t=7330- tu jest odpowiedź na twoje pytanie

jeśli chodzi o drugie pytanie to dyscyplina ta nazywa się chyba KÓŁKA i zaliczana jest do GIMNASTYKI SPORTOWEJ

carmina burana, nokeg. caly utwor jest raczej nieciekawy, choc fragment m.in.wykorzystany w tej reklamie przy dobrych glosnikach powala :]

Juz kiedys opisywalem co to jest. (wujek podal link). Jezeli chcialbys scisle okreslic gatunek, to moze byc ciezko. Nie lubie szufladkowania, ale mozna rzec, ze jest to kantata.

jeste to dziedzina akrobatyki: ćwiczenia na obręczach miałem z tym kilka lat wspólnego (chyba mi sie składnia zdanie popieprzyła :P)

Uprawnienia umieszczania postów