Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Wesołych Świąt!!!

Atrax Robustus
    Guest

Re: Wesołych Świąt!!!

Ale najpierw sam musialby sie pozbyc ekskomuniki, ktora dali mu inni ksieza.

Ojcu naszemu kochanemu Dyrektorowi wszystko uchodzi na sucho, zadzwonil gdzie trzeba i Radio Maryja juz normalnie ( niestety ) nadaje w stolicy, chociaz udowodnili ze czestotliwosc nadawnia moze zaszkodzic pilotom samolotow. A do tego kilka osob stracilo stolki...ale co tam, niech zyja znajomosci i wielki R. Giertych ( obrońca kleru ) ktory az rwie sie do calowania pierscieni biskupow :> ( prawda Lau ? )

hehe...chyba maly off-topic sie zrobil :>:>:>:>:>

eeee.....Artur, jak mozesz nie poznac ze to helenka :P
    Frankowi to nawet dupa by sie do tego koszyka nie zmiescila...hihihi

a no tak w koncu do jajek ciagnie :P:P:P
    hehe...no Mikka to juz niedlugo wanna ? ( ja tez chce ! ;( ) hehe taka mala aluzja :>

Wesołego jajka i szczęśliwych pupilków!

Ja tam chodze do kosciola, ale nie jestem jakos tak przesadnie fanatykiem, tj wieze w Boga dla tego, ze poprostu urodizlem sie w chrzescijanskiej rodzince :P ale sadze ze do kosciola to raczej w swieta tylko :P ale rodzinka mnie co tyg wysyla =(

wkońcu węże też z jajek wychodzą:-)

Atrax Robustus
    Guest

Sm0k3D -> U mnie wyznanie mojej rodzinki zbytnio nie ma obecnie wplywu na to, w co ja wierze, bo mimo, iz moja rodzina jest katolicka, to moj system wartosci i ich nieco sie rozni.

wesołych świąt też nie obchodze ale co tam:P http://i.flowgo.com/greetings/rapeas...asterbunny.swf

pzdr.

Atrax Robustus
    Guest

Fajne

Uprawnienia umieszczania postów