Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80

Wątek: Śmieszne zdjęcia i gierka

Re: Śmieszne zdjęcia i gierka

To jak juz tą przeszliśmy to zapodam następną w podobnym stylu
    http://server-admin.pwp.blueyonder.c...y/testgame.htm

no nie, następna zajafka :P Już z pokoju tam wyszedłem, nie wiem gdzie znaleźć kod do tych drzwi :/

kod jest w komputerze musisz znaleźć dyskietki dyskietki są w tym pokoju gdzie są te drzwi na kod na prawo obok obrazu tam klikaj wejdź do pokoju z komputerem tam na scianie z przodu jest taki jak by plakat czy coś weź jedną igle z niego i tym otworz to pudełko na dyskietki masz już dyskietke włóż ją do komputera i go włączi masz kod ja mialem kod: 12864 ale zawsze mogą być inne

kod jest zawsze ten sam :P Już przeszedłem drzwi z kodem, te następne drzwi co ten szczurek tam jeździ, i te kolejne drzwi z alarmem co tam też ta duża maszyna jest :P

ey a jak z tym szczurkiem przejsc he powiedz please!

musisz ułoztc układanke z jednej dziury do drugiej i pozniuej jak przejdzie to zlapac go w pudelko po dyskietkach

Nie mogę tego drucika wyjąc bo jak klikam pod poduszke to mi na okno przeskakuje

nom ok a potem cosik trzeba z tymi 3 taflami ze sciany je wlozyc pod te schody ale w jaki sposób?

ja już jestem w następnym pomieszczenie (następnym po szczurku) i niewiem co zrobić, zapaliłem w piecu i zapaliłem lampę ale co teraz??

z tymi taflami to przypadkowo klikalem i sie zrobilo, musisz probowac dopuki nie bedzie dalo sie wpuscic tej glowy pod schody.

Uprawnienia umieszczania postów