-
Śmieszne zdjęcia i gierka
-
Re: Śmieszne zdjęcia i gierka
-
hehe bardzo fajne te zdjecia
-
Hmm jak wyjsc z tego pokoju ?? Hehe nie da sie :P
-
Da się na pewno tylko trzeba trochę się pomęczyć.
-
coż, doszlam do wniosku, ze trzeba znalezc plyte, wsadzic do odtwarzacza i nastawic muzyke na caly ful, az szyba popekna, wybijemy ja i wyjdziemy przez okno...natomiast nie wiem jak znalezc plyte i niewiem po co mi pierscionek i ta kartka :? kermit, a ty wyszedles??
-
tego sie nieda przejsć!!!!!! jestem już przy końcu ale nuiewiem co teraz (kasete już puściłem i co mi z tego?? co zrobić z tym kluczem??)
P.S. Double ten pierścionek trzeba nałożyć na to czerwone pudło znaleźć jeszcze jeden i też nałożyć. I jeszcze taki piały pręci trzeba na to nałożyć i wtedy się otworzy, i jest film ale doczego mi ten film??
Czemu to takie trudne??!!
-
znalazlam jeszcze pudelko po plycie, kasete i dziwne pudelko, szukam dalej (szukanie niektorych czesci pokoju jest mozliwe dopiero znalezieniu wczesniejszych rzeczy chyba)..... podlaczylam tez odtwarzacz, co dalej...?! wlozylam piercionek do otworu dziwnego pudelka....łaa już mam klaustrofobie :> podobne do starej gry 'myst'
-
klucz otwiera druga szuflade. prfesorek, jak znalazles precik i drugi pierscionek??? jak kasete puscic skoro nie ma magnetofonu tylko cd-player? moze kazdy ma inne rzeczy do znalezienia??? (ps, wchodze wlasnie na strone ktora jest podana na kartce)
-
ta strona jest cala zolta i jest napisane takagism since 1994 :| trzeba to rozwiazac wspolnymi silami!
Uprawnienia umieszczania postów