Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Śmieszne zdjęcia i gierka

Mieszany widok

Re: Śmieszne zdjęcia i gierka

Tamten link coś nie wypalił więc jeszcze raz
    http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

hehe bardzo fajne te zdjecia

Digital
    Guest

Hmm jak wyjsc z tego pokoju ?? Hehe nie da sie :P

Da się na pewno tylko trzeba trochę się pomęczyć.

coż, doszlam do wniosku, ze trzeba znalezc plyte, wsadzic do odtwarzacza i nastawic muzyke na caly ful, az szyba popekna, wybijemy ja i wyjdziemy przez okno...natomiast nie wiem jak znalezc plyte i niewiem po co mi pierscionek i ta kartka :? kermit, a ty wyszedles??

tego sie nieda przejsć!!!!!! jestem już przy końcu ale nuiewiem co teraz (kasete już puściłem i co mi z tego?? co zrobić z tym kluczem??)

P.S. Double ten pierścionek trzeba nałożyć na to czerwone pudło znaleźć jeszcze jeden i też nałożyć. I jeszcze taki piały pręci trzeba na to nałożyć i wtedy się otworzy, i jest film ale doczego mi ten film??

Czemu to takie trudne??!!

znalazlam jeszcze pudelko po plycie, kasete i dziwne pudelko, szukam dalej (szukanie niektorych czesci pokoju jest mozliwe dopiero znalezieniu wczesniejszych rzeczy chyba)..... podlaczylam tez odtwarzacz, co dalej...?! wlozylam piercionek do otworu dziwnego pudelka....łaa już mam klaustrofobie :> podobne do starej gry 'myst'

klucz otwiera druga szuflade. prfesorek, jak znalazles precik i drugi pierscionek??? jak kasete puscic skoro nie ma magnetofonu tylko cd-player? moze kazdy ma inne rzeczy do znalezienia??? (ps, wchodze wlasnie na strone ktora jest podana na kartce)

ta strona jest cala zolta i jest napisane takagism since 1994 :| trzeba to rozwiazac wspolnymi silami!

Uprawnienia umieszczania postów