Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Legwan o wartości 2000$ za jedyny 1000$ :DD

Paganus
    Guest

Legwan o wartości 2000$ za jedyny 1000$ :DD

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23643942

ech.... ludzie to nie znają umiaru w cenach jusz chca sie nachapac tyle ile sie da

Re: Legwan o wartości 2000$ za jedyny 1000$ :DD

to chyba okazja, bo zwazywszy, ze ma juz 4 lata to samej salaty chyba zjadl za no.. jakies 3000 a do tego jeszcze prad itp itd.

jak komus brakuje do pary to radze brac bo drugiego takiego bedzie ciezko trafic

aha i uwaga !!
    jest chyba koloru zielonego

hehe

no czy ja wiem czy okazja moj kolega sprzedawal identyko. A ten legwan nie byl ani chory ani nic gosc mial idealne warunki terra z tego co pamietam 300x150x200 (cos okolo tego. swietloweczki a to co dostawala do jedzenia to nie jeden czlowiek by wpalaszowal ze smakiem sprzedawal bo musial sie wyprowadzic. Sprzedal ja za 300z zl.! Ale trafila do dobrego wlasniciela. Z drogej strony mysle ze ta cena na allegro ma swoje zalety. Poniewaz nie kupi tej jaszczurki zaden "gowniarz" bo niemial by kasy kupi to juz osoba zamozniejsza ktora napewno bez problemow strozrzy dobre warunki bo ile to dzieciakow kupilo mlodego lega za 100 zl. a po prol roku albo wachal kwiatki od spodu albo byl juz na wykonczeniu!- Tak uwazam.

>Z drogej strony mysle ze ta cena na allegro ma
    > swoje zalety. Poniewaz nie kupi tej jaszczurki zaden "gowniarz"
    > bo niemial by kasy kupi to juz osoba zamozniejsza ktora napewno
    > bez problemow strozrzy dobre warunki

Albo wcale sie nie zna na legwanach, ale to taka modna maskotka. Wiec kupi. A co ?? Nie stac jej ??

jak ktoś sie zna na terrarystyce to w życiu nie zapłaci za zwierze 1000zł kiedy za 200-300zł może mieć to samo :| Pomyśl troche zanim napiszesz...

Zastanawiam mnie czy ten człowiek o wdziękcznym nicku "Pozamiatane" jest tak głupi czy tak cwany. Sprzedał już troche rzeczy na allegro.pl więc najprawdopodobniej liczy na to że trafi sie jakiś (przepraszam za określenie) frajej który kupi jaszczurke za takie pieniądzie. Takie numery przechodzią na allegro.pl czasem jeśli mamy do czynienia z rzeczami które pojawiają się rzadko. szkoda troche człowieka który to kupi to zwierze, oby nie dowiedział sie że przepłacił 700 zł. Chyba że cena minimalna jest na tyle niska że można go kupić w "rozsądnej cenie". Chodzi wątpie.

Uprawnienia umieszczania postów