-
Re: KTO MISTRZEM JEST KTO MISTRZEM JEST OCZYWIŚCIE ŻE NASZ TS!!
stary, radze nauczyć się czytać skoro nie umiesz!!! oto twój post które jest przed moim i to ty pierwszy zacząłeś http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=8057&t=7887 zastanów się co piszesz bo ośmieszasz samego siebie!!! napisałem że ktoś zaczął i w innym poscie, link wyżej jest tego dowodem, więc nie pier...ol bzdur!!! ide karmić węże.... pzdr.
-
Chlopaki ja nie bede patrzal kto zaczol pierwszy,przeciez ja nie napisalem tego posta do konkretnej osoby tylko do Was.Dajcie juz spokoj. A jesli chodzi o piosenki w ,ktorych sa bluzgi i obelgi na innych to wiem ze to normalne.Sam za swioch dobrych czasów stojac na trybunach z szalikiem Ruchu w reku wydzierałem sie jak glupi.Tylko nie przenoscie to po za trybuny bo tam konczy sie to inaczej )
Obywatel Snejk a co do Ciebie to musze z Toba pogadac bo masz Morelie spilota a ja szukam hodowców,tak wiec mam nadzieje ze pogadamy i dzieki za szacunek dla Ruchu
-
wujek zbastujmy obydwaj.
Zapraszam na Reymonta tydzien po Świętach wtedy nasze drużyny zagraja i bedzie wiadomo kto bedzie Mistrzem 2003/2004.
Pozdro
-
Mam, rzeczywiście mam
Ty masz jak widzę variegatę.
Uprawnienia umieszczania postów