Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: czy eminem.....

Mieszany widok

czy eminem.....

Słyszałem że eminem nienawidzi polaków i żydów. Czy to prawda??

Re: czy eminem.....

a co Polakow i Zydow to obchodzi :> kiedys z ponad rok temu cos takiego burknal dla jakiejs gazety i niby sie zrobilo wielkie halo...hal...hahahahahahaha :>

Powiedział albo nie, nie słyszałem zeby mowił to. A jeśli ułożył mnie na jednej półce z zydem to wielki chuu mu w pupe.

Tak, to straszne.... Płakałem całą noc z tego powodu.

to co napisał Neo, przypomniało mi bardzo starą anegdotkę o wodzu indian spytanym co sądzi o rasizmie, wódz odpowiedział "rasizm to straszna rzecz, żeby porządnego indianina traktowac jak jakiegoś brudnego czarnucha..."

ja nie mam nic przeciwko stawianu mnie na jednej półce z żydami, to wpsaniały naród o przebogatej kulturze, jeszcze nam setek pokoleń prakuje żeby im dorównać

ja tam tego siwego h... i tak nienawidze ma głos jak kaczkaKORSAKOW napisał(a):

nieprawda hehehe on tego niepowiedział to są plotki ktoś powie a zaraz wie cala polska
    hehehe
    pozdro!

Zresztą swojego czasu Axl Rose cos takiego powiedzial, wiec Eminem nie jest oryginalny. :]

heheh a teraz kreci z budka suflera :P hahahahahahahahahahaha

Korsakow ja niejestem rasistą ale żydów nie toleruje. Denerwują mnie ich zwyczaje i to że najlepszy przyjaciel mojego pradziadka był zydem i podczas wojny ukradł mu jego firme i odwrócił sie od niego plecami a mojego paradziadka zostawił na bruku.

Uprawnienia umieszczania postów