Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 133

Wątek: Wege

Re: Wege

wzruszylam sie az zjem salate....

nio łapy opadają :>

podzielilam sie z innymi "zielonojedzacymi," jestem dobrym czlowiekiem jednak ),

p.s. double , kiedys bedziesz je musiala podniesc )

wiesz, jednak wg tego co ja tez czytalam, semi polega wlasnie na odrzuceniu miesa czerwonego, czyli zostaje ryby i drob...

a gdzie czytalas?? prosze o linka tytul ksiazki etc...

jeeeej! przestanmy sie klocic i sobie docinac bo ten temat ma juz kupe postow a nasze zwierzatka pewnie czekaja glodne na swoja porcje jeżyny czy robactwa, co tam kto hodujejak nie przestaniemy to ostrzegam ze bedziemy z double jezdzic po domach i integrowac na siłę

aa, kocica - thx chociaz nie jestem tez zadna swięta bo w ciagu tych lat zdarza mi sie zjesc czasem rybe, glownie pod postacia paprykarzu na wyjazdach.

ja was wszystkich i tak juz bardzo lubilam na samym wejsciu na forum za to ze nie bedziecie pytac mnie w nieskonczonosc ze strachem w oczach "po co ci TO?" wskazujac na zabe

link-wpisz w wyszukiwarke haslo "semiwegetarianizm" (az sama musialam to sprawdzic i tam bedzie, a wczesniej wiedzialam z... znasz pewnie takie pismo "wegetarianski swiat"

generalnie i od poczatku : przez wielu semi wegetarianizm nie jest wogole uznawany za "odłam" wege bo tak naprawde z zasadami i ideologia wege nie ma wiele wspolnego...

ale nie bede zaczynac ponownej dyskusji bo " nic na sile wszystko młotkiem" ))
    p.s. w angli semi to ci ktorzy jedza tylko ryby o drobiu nie ma mowy.. u nas jak zwykle i w niemczech nagieli pod siebie....

"ale nie bede zaczynac ponownej dyskusji bo " nic na sile wszystko młotkiem" ))"

zrywam boki

heh, pewnie i tak, do nas to nawet pasuje to naginanie, a ze nie jest uznawany to wiem, no ale moim zdaniem to i tak duzo juz znaczy, ja osobiscie znam sporo semi, niektorzy nawet przeszli na 100% wege.

Uprawnienia umieszczania postów