Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Bioenerapeuci - czyli po polskiemu czary mary

Bioenerapeuci - czyli po polskiemu czary mary

Niedawno byłem świadkiem teorii pewnego bioenergoterapeuty:

"Zwierzęta chodzące na czterech łapach są głupsze ponieważ utrzymują się w linii poziomej (...), a zwierzęta poruszajce się w pionie są mądzejsze ze wzdlędu ułożenie mózgu"

hehe no comments

A jaki wy macie stosunek do bioenergoterapeutów i tym podobnych?
    Może czarowali kiedyś nad wami wahadełkiam?
    Jak macie coś do powiedzenia o nich
    Napiszcie

Re: Bioenerapeuci - czyli po polskiemu czary mary

hehe, kiedyś był taki jeden, łaził po domu z wahadełkiem, sprawdzał czy 'nie spimy na żyle' czy jakoś tak... No i okazało sie że jest jakaś 'żyła wodna' czy coś takiego i zabetonował jakiś mały promiennik w piwnicy lol.
    Osobiście podchodze do takich kolesi z dużym dystansem, coś jak do Coperfilda (czy jak sie to tam pisze) albo do naszego Maćka Pola

Heh, niezla teoria

ja pewien czas temu rowniez wiele razy chodzilem do bioterapeutów...pozarli duze ilosci kasy...a skutkow zadnych znaczacych nie bylo.
    Chociaz wiele z tych osob jest po kursach Reiki I, II i III oraz mistrzowskiego stopnia.
    Czytałem wiele o osobach uzdrowionych "cudem" przez bioterapeutow...ale podchodze do tego z dystansem...od momentu gdy zzarli mi duuuzo kasy :>

MareQ - porowanie bioenergoterapeutow do Maćka Pola to chyba troche inny kierunek :]

Kiedyś miałem (nie)przyjemnosc rozmawiac z pewnym ksiedzem i zapytalem jaki ma stosunek do tego typu...osob. Powiedzial ze to szarlatani i heretycy - sludzy diabla ( komentarz a'la Radio Maryja ) hehe

nie porównuje ich do Maćka Pola, tylko mówie że mam do nich taki sam stosunek (to i to międzynarodowa ściema :P)

niektorzy faktycznie maja coś w sobie np. jasowidz Jackowski, czy jak mu tam jest.
    ja wierze w parapsychologie i tematy pokrewne...

a co powiedzial np. o delfinach lub ptakach? :]

Re: Bioenergoterapeuci - czyli po polskiemu czary mary

Jeszcze jedna historia:

Jakiś chłopak chuligan, miał problemy z nogami, do tego stopnia że niemógł chodzić.
    Więc zaczął się leczyć u bioenergoterapeuty. Ten b. wyleczył go. Wszystko było ok, i po pewnym czasie spodobała mu się pewna dziewczyna. Była pobożna, chodziła często do kościoła itp. Poznał ją, nawet zaczął z nią chodzić do kościoła. Na którymś nabożeństwie, (na którym też był) księża symbolicznie unieśli ręce aby wypędzić szatana z ludzi, w tym momencie ten chłopak, mimo wolnie wstał, wyszedł na środek kościoła, poczół znowu ból w nogach i przewrócił się. Nie mógł już potem wstać.

Wniosek: Bioenergoterapeutka ulaczyła go siłą szatana.

p.s. tą historię ktoś mi opowiedział

Hari - niewiem co powiedziła o delfinach i ptakach, natomiast na mojego węża powiedziła że ma "ujemne jonowanie" (i chyba wszystkie inne też mają). Na dodatek
    szykuje się na kupienie za 3 miesiące samicy dla mojego węża, więc musiałem mame znowu przekonywać przez 2 tygodnie że to nie jest "stworzenie szatana".

tylko niech ta samica ma dodatnie jonowanie

heh...nie ma co fajny ten gosciu

Re: Bioenergoterapeuci - czyli po polskiemu czary mary

ciekawa historia...
    ale raczej malo prawdopodobna
    bioenergoterapia nie wiaze sie z mocami szatana :]

zreszta ja mam zupelnie inne zdanie na temat szatana i satanizmu

Uprawnienia umieszczania postów