Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: He is an........ IDIOT!!

Re: He is an........ IDIOT!!

heyy, to jest Na Kazdy Temat?? W takim dziale pasowal by nawet temat: Mamo a kura na mnie patrzy!!

moze i jest na kazdy temat, ale rozsadny, a nie dziecinada. Idz wez klocki twardzielu lepiej

"W takim dziale pasowal by nawet temat: Mamo a kur(w)a na mnie patrzy!!"

hehe
    może na policje idź

hehehe zauważylem ze mlodszych na tym forum sie tepi!

proponuje po prostu powiedziec mu ze bierzesz go na cos do picia naprzyklad postaw mu napoj ale wczesniej wsadz mu tam jakis srodkow na przeczyszczenie ale taka wiesz spoko dawke zeby go przeczyscilo zeby pozniej kibel z daleka omijal
    no i jak nie chcesz go bic to zrob tak ze zmecz go psychicznie naprzyklad jak juz sie zesra to smiej sie z niego tak zeby sie wszyscy razem z toba smiali po prostu lepiej zjebac psychicznie niz zajechac mu w twarz bo poczuje i mu przejdzie ale jak mu na psychice pojedziesz to bedzie pamietal i to dluzej niz zeby dostal w ryj

No wlasnie wiem, jakis sposób zeby go wypchac chce, Nazar ja sie wcale tym sie chwalilem, tylko poprostu teke zeczy to w ostatecznosci, wole takie osoby jak co psychicznie zdolowac, bo to jest bardziej trwale, tylko pytam sie o sposoby :P

Smoked, nadstaw drugi policzek i wyzbyj sie atawistycznych odruchow.

żal dupe ściska...

to jest najlepsze określenie na tego posta. nie mogłem się powstrzymać od napisania tego naprawde poziom poniżej krytyki

Filip79
    Guest

Re: żal dupe ściska...

heheheh tak jest ze wszystkimi postami smokeda. Co się nie odezwie to większa głupota. Najlepszy był jego post (na szczescie moderatorzy w miare szybko go skasowali) umieszczony w" na kazdy temat" o tym, że chce sprzedać postaC w TIBII Gdy mu zwrocilem uwage ze chyba is epomylil co do tego, on mi napisał ze to jest forum na każdy temat i bedzie pisał co mu się chce.

połam mu kredki i zabierz tornister...

Uprawnienia umieszczania postów