Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: He is an........ IDIOT!!

He is an........ IDIOT!!

Slucahjcie mam taki problem, jak uciszyc durnego idiote, biorac pod uwage fakt ze nase starsze sie znaja ;/ poprostu koels mnie prowokuje, ja juz nieiwe co zrobic zaj***l bym mu ale, nasze strasze sie znaja wiec mialbym opieprz... jak se z takim czyms poradzic?? ;/

Re: He is an........ IDIOT!!

pogadaj ze starą i powiedz ze koles cie wquza i ze niech sie nie ździwi jak mu wy**
    ze sie zaczepia itp uswiadom jej co ją czeka ja bym sie nie przejował nawet jak bym mial opiepz dostac jak sie zaczyna to ma lipke
    pozdro!

ale pamietaj to jest ostatecznosc postaraj sie z nim porozmawiac popytaj sie co do ciebie ma itp a jezeli nic nie poskutkuje nio to trudno!

Tj on nie tyle podskakuje, co robi jakis zeczy które mnie wkurzaja, no wiesz: jak z kims gadam to biega dookola i cos krzyczy np. albo takie ;o on ma jakies zaburzenia emocjonalne :P

albo problemy natury psychicznej to moim zdaniem daj sobie spokoj! nie dlugo idzesz do gimnazjum i bedzie cacy
    idź do innego
    gozej jak jusz jestes ale koles wydorosleje zobaczysz moze ma jakies porblemy kto wie?
    pozdro!

walnij mu mnie w szole wyśmiali że choduję owady, a nazwali to "karaluchami". Jednemu tak walnąłem że bedzie miał po mnie sład na twarzy do końca życia. Połamałem nos.

jejka co tu za tematy na tym forum sa poruszane litosci nie wiesz co zrobic napisz do Pani Domu.

eeh co za swiat
    Nazer.

Hmm nazer :P Do Pani Domu nie napisze :P moze ty czytasz ale ja nie -.- heh wole go nie bic bo go jeszcze zabije (muj rekord w 3 minuty regularnej bijatyki wybilem bark) :P no coz mzoe jakas akcje zrobie fajnom, np srodek przeczyszczajacy mu gdzies dosypie, chodzi mi najlepiej zeby go gdzies wypchac bo wtedy starci pewnosc siebuie

eeeeeeee jak mu tak wesoło to sie jeszcze zesra sie śmiechu
    zartuje
    pozdro!

Stary ile Ty masz lat??? Proponuje zebys sobie wlazl na czat dla nastolatkow na onecie. Tam sie zapewne wszystkiego dowiesz. Tam maja pewnie podobne problemy jak Ty... Ale Ty kestes twardziel poprotu za chwile wszysycy sie wyloguja ze stronki. Wybijasz bark w trzy minuty. rzeczywiscie napisz do PANI DOMU

Uprawnienia umieszczania postów