Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Imiona

Re: Imiona

ja itak do każdego pająka mówie "pindol" (siusiak) albo "mrówa" do tych małych pajołków, tych so mam w profilu wsumie nie używam bo są zadługie, to oficjalne nazwy:-) do geniculaty mówiłem Bonifacy, zależy od humoru jak do nich mówie:-)

To imie z bajki wlasnie o kocie

tak Awi - wiem
    u mnie to bylo tak ze najpierw bylo imie - a potem wpadlem na to zeby dodac reszte (skoro to byl moj 2 pajak i na dodatek kedzierzawy wiec zrobilem z tego Kazimeirz II Kedzierzawy - wogole Kazek jest ladniej niz Bolek ))

http://www.deliriumsrealm.com/deliri...demon_list.asp - poczytaj... napewno cos sobie wybierzesz...:]

pies - Bary (beznadzieje ale to moje najukochańsze zwierze)
    kot - Oskar (ojciec nazywa go jeszcze Bandit albo szwanc parada..... heh)
    żółw - Tipcio (samiczka padła zaraz po kupnie.. nazywała się Tipcia)
    kędziorki - L5 i L6 (te wylinki nie są pewne ale chcialem wspomnieś tu o swoich pajączkach ...)
    brat - Łukasz
    siostra - Olka
    dwa ostatnie to najgorsze gady jakie istnieją na ziemi:/ nie obrazając tych wspaniałych zwierząt

a w czym czymasz te dwa ostatnie gady ?? no i czym je karmisz ??

hmm a siostrzyczka ile ma latek :]?? jak cos to gg-928953:-)

Double napisał(a):

>dwie
    > blizniacze satelity wypuszczone za czasow lotow na ksiezyc
    > chyba ;-))

Nie do końca satelity i na pewno nie bliźniacze. Jedno było USA, a drugie ZSRR.

Moje zwierzaki to:

Smithi - Pani Wiktor (samica)
    Szczury - Cycu, Krystyna (samice), Stefan (samiec)
    Pies - Ajaks (samiec; pseudonim: Pies)

to ze jedna byla ruska, a druga usa, to wiem, ale nie wiem jak je nazwac (czym one byly dokladnie no byly wystrzelone i lataly sobie razem... czy to byly sputniki? kurcze, juz nic nie pamietam z tego kosmosu :/

MataManX
    Guest

Apollo to była nazwa projektu i tak nazywano kolejne misje lotów kosmicznych w USA zawieszony po tym jak zimna wojna zaczeła gasnąć i nie było po co latać już
    Sojuz to statek Rosyjski duuziia rakieta i sojuzy latają chyba do dzisiaj jak się nie mylę
    a razem nigdy nie latały bo to było by tak jakby polsat z TVN na jednej częstotliwości nadawał :P
    konkurencja poprostu

Uprawnienia umieszczania postów