-
Re: Imiona
ja itak do każdego pająka mówie "pindol" (siusiak) albo "mrówa" do tych małych pajołków, tych so mam w profilu wsumie nie używam bo są zadługie, to oficjalne nazwy:-) do geniculaty mówiłem Bonifacy, zależy od humoru jak do nich mówie:-)
-
To imie z bajki wlasnie o kocie
-
tak Awi - wiem
u mnie to bylo tak ze najpierw bylo imie - a potem wpadlem na to zeby dodac reszte (skoro to byl moj 2 pajak i na dodatek kedzierzawy wiec zrobilem z tego Kazimeirz II Kedzierzawy - wogole Kazek jest ladniej niz Bolek ))
-
-
-
a w czym czymasz te dwa ostatnie gady ?? no i czym je karmisz ??
-
hmm a siostrzyczka ile ma latek :]?? jak cos to gg-928953:-)
-
Double napisał(a):
>dwie
> blizniacze satelity wypuszczone za czasow lotow na ksiezyc
> chyba ;-))
Nie do końca satelity i na pewno nie bliźniacze. Jedno było USA, a drugie ZSRR.
Moje zwierzaki to:
Smithi - Pani Wiktor (samica)
Szczury - Cycu, Krystyna (samice), Stefan (samiec)
Pies - Ajaks (samiec; pseudonim: Pies)
-
to ze jedna byla ruska, a druga usa, to wiem, ale nie wiem jak je nazwac (czym one byly dokladnie no byly wystrzelone i lataly sobie razem... czy to byly sputniki? kurcze, juz nic nie pamietam z tego kosmosu :/
-
Apollo to była nazwa projektu i tak nazywano kolejne misje lotów kosmicznych w USA zawieszony po tym jak zimna wojna zaczeła gasnąć i nie było po co latać już
Sojuz to statek Rosyjski duuziia rakieta i sojuzy latają chyba do dzisiaj jak się nie mylę
a razem nigdy nie latały bo to było by tak jakby polsat z TVN na jednej częstotliwości nadawał :P
konkurencja poprostu
Uprawnienia umieszczania postów