-
karta TV
czy do tunera TV w komputerze można stosować inne oprogramowanie niż to zamieszczone przez producenta na płycie?jakbyście mogli to podajcie kilka takich programów, bo ten który mam jest beznadziejny
-
Re: karta TV
mam to samo też jakieś badziewie i nie mam zainstalowanej karty od jkaiś 2 lat więc dołączam sie do pytania
-
tak mozna, ale nie pamietam nazw programow, bo nie ogladam tv na kompie, no chyba ze komus pilne bylo to cos bym pogrzebal na kompie ale tylko pilnie
-
Był kiedyś BORG TV, WILMA i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Generalnie są to staer dekodery do Canal+ i na nich się nawet lepiej ogląda niż na fabrycznych.
-
ja uzywam dwoch :
AVerTV GO Series
lub InterVideo WinDVR 3,
telewizja bryka mi na kompie fajnie no i z avera l;epiej sie zgrywa na kompa jak cos to sluze )
-
ja też mam interVideo WinDVR ale nie umiem w nim ogladać(nie wyszukuje programów)
-
eyyyy Kocica bo ja mam problem wlaśnie mam karte tv avera i mam oprogramowanie ale on prosi o nume seryjny ten który dostalem razem z kartą tv a ja go zgubiłem pożczyla bys go tylko do zainstalowania oprogramowania???????
pozdrawiam!
Uprawnienia umieszczania postów