Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: karta TV

Mieszany widok

karta TV

czy do tunera TV w komputerze można stosować inne oprogramowanie niż to zamieszczone przez producenta na płycie?jakbyście mogli to podajcie kilka takich programów, bo ten który mam jest beznadziejny

Re: karta TV

mam to samo też jakieś badziewie i nie mam zainstalowanej karty od jkaiś 2 lat więc dołączam sie do pytania

tak mozna, ale nie pamietam nazw programow, bo nie ogladam tv na kompie, no chyba ze komus pilne bylo to cos bym pogrzebal na kompie ale tylko pilnie

Był kiedyś BORG TV, WILMA i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Generalnie są to staer dekodery do Canal+ i na nich się nawet lepiej ogląda niż na fabrycznych.

ja uzywam dwoch :
    AVerTV GO Series
    lub InterVideo WinDVR 3,

telewizja bryka mi na kompie fajnie no i z avera l;epiej sie zgrywa na kompa jak cos to sluze )

ja też mam interVideo WinDVR ale nie umiem w nim ogladać(nie wyszukuje programów)

eyyyy Kocica bo ja mam problem wlaśnie mam karte tv avera i mam oprogramowanie ale on prosi o nume seryjny ten który dostalem razem z kartą tv a ja go zgubiłem pożczyla bys go tylko do zainstalowania oprogramowania???????
    pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów