Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Czy ktos ogląda??

Czy ktos ogląda??

Czy kots z was oglada program motoryzacyjny "TopGear" nadawany na TVN Torbo?
    Moim zdanie jest to jeden z lepszych programów o samochodach i nie tylko! Mozna sie posmiac ale i dowiedziec wielu interesujacych rzeczy...jak np. ile tunczykow zmiesci sie do bagaznika nowego gofa!!

Pozdrawiam SamsoN

Re: Czy ktos ogląda??

Ja oglądam )

ps. co tam słychać w jednostce? ;o)

ja tez ogladam ten program, tylko ze ostatnio zakodowali kanal ;(

Świetny program i w dodatku tyle razy powtarzają, że nie sposób przegapić. No i oczywiście mają angielski humor w najlepszym wydaniu, niemieckie programy sie nie umywają :-))

Programik zawodowy napewno najlepszy ze wszystkich nadawanych w polsce.

też oglądam. Tuńczyki to były w Clio :P Generalnie program fajny, jednak czasami ich komentarze są poprostu chamskie... Szkoda tylko że koncentrują sie na samochodach osobowych Mogli by czasami powiedzieć coś o cięższych samochodach :P Pisałem nawet do nich maila w tej sprawie, ale jakoś nie dostałem jeszcze odpowiedzi :/ Mam nadzieje że sie poprawią, bo jak narazie to jedyny program motoryzacyjny który oglądam (poza TopGear) jest 'na osi' co niedziele rano na TVN...

nie do konca osobowych sciagnalem z netu sobie recenzje Top Gear Porsche 911 Turbo i GT2, jedne z odcinkow zanim sie pojawil w Polsce

ja ogladam Top Gear i Monster Garage

Uprawnienia umieszczania postów