Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: Bravo Girl

Re: Bravo Girl

I w ogóle fajne zdjątka, hie hie. No i oczywiście dobra reklama serwisu www.terrarium.com.pl - tylko szkoda, że takim małym drukiem napisana ;o)

Wczoraj przeczytałem post Xeo, dziś w nocy miałem sen z Double w roli głównej i jej wywiadem, no a dziś nadszedł ten wielki dzień kupna gazetki

Pozdro

ps. oddam mój "prezent" z Bravo w dobre ręce, ktoś chętny? ;O)

No niestety, dla 13-latkow to ja jestem staroc, ktora jeszcze jakims cudem zyje

mam prosbe ludzie wezcie mi to zeskanujcie i dajcie mi to na maila prosze kogos bardzo kto sie zgodzio zeskanowac mi ten artykul??

bo ja szukalem w sklepach polskich tutaj i nie maja bravo girl a jezeli maja to juz pewnie wszystki wysprzedane :P

wiec sa chetni zeby wujkowi robertowi strzelic kopie artukulku o double?

Mi tez wrzuccie na maila :P
    )

taa... ;-) mogłabyś być ich babcią

Zaraz polece do kiosku :P

Bonus :>

Dla wszystkich, ktorzy posiadają juz to Bravo Girl proponuje zajerzeć na stronę 46 i zobaczyć kto jest autorem hiphopowego rymu pt. "życie". Ja prawie spadłem z krzesła dzisiaj w pubie jak to zobaczylem :]

Re: Bonus :>

hari hari hari, napiiiiisz dla tych, którzy nie mają ostatniego numeru bravo girl z rozmaitych przyczyn :P PLIS

Nie udawaj Dałaś upust swoim utajonym fantazjom o karierze na łamach kolorowych czasopism Mnie to tam zwisa, ale tłumaczenie się w tym wypadku jest dość komiczne

Też miewałam dokładnie takie same wrażenie.

Uprawnienia umieszczania postów