-
-
Re: Bravo Girl
To po jaki **** sie w to pakowałaś?
-
-
Powinni Ci Double zapłacić, zobacz ile osób kupi tą .. gazetkę tylko żeby Ciebie!! zobaczyć ))))
Pozdrawiam, Piotr
P.S. Nie zdziwię się jak będą musieli zrobić dodruk
-
Nie placa. Ja sie dalam wciagnac w cos takiego jeden, jedyny raz i juz sie nie dam. Bez autoryzacji, napisali bzdury, ktorych nie powiedzialam...
Double, widze ze sie skusilas na watpliwa sprawe. Ta "panienka redaktor" uderzala do mnie, ale sie nie zgodzilam, poza tym przyznalam sie jej do wieku - dla Bravo Girl jestem za stara, 13-latki to przeciez czytaja... :P:P:P
W zyciu sie nie zgodze na wywiad (a takich propozycji mam srednio raz na miesiac), a jak mi cos takiego wpadnie do lba, to zazadam spisania umowy przez obie strony. Ciekawe, czy wtedy tak chetnie beda chcieli wywiadow... :>:>:>
Przeciez to oczywiste, ze chodzi o "obrzydlistwa" w domu. Im bardziej wlochate i oslizle, tym lepiej. O milutkich puchatkach juz malo kto chce czytac, ehhh, ta pogon za watpliwa sensacja........
-
Buahahaha! No w koncu mam pretekst zeby bravo girl kupic ;P Wezme egzemplarz do Swietochlowic i poprosze Cie o autograf. HAHAHA!! :>:> :P
-
-
Tsa, Double, zalatw sobie lepiej stoisko dla fanów i bedziesz podpisywać. <hahaha> ;> (czy ja jestem złośliwy?)
-
A Hari będzie robił za sikjuritygard :P
ja moge za bodyguarda :>
za skromna oplata oczywiscie ]:->
-
"... W mniejszych żyją kumaki ROSYJSKIE, zielona modliszka, PILIKWA scynkowa i olbrzymi pająk ptasznik"
<hahaha>:P;P:P<hahaha> i znowu reporteży zmieniają fakty <hahaha>
ale żeby napisać ROSYJSKIE zamiast DALEKOWSCHODNIE... poprostu nie ma słów (pani redaktor daje 50 IQ)
Uprawnienia umieszczania postów