-
Bravo Girl
sorki Double ale nie wytrzymalem......Double jest w Bravo Girl..caly artykul o niej i o jej zwierzakach...POLECAM, BIEGNIJCIE DO KIOSKU I KUPUJCIE BRAVO GIRL ZA JEDNYNE 2zl??
-
Re: Bravo Girl
Ułaaaaa DD.Hehehe no Double gratuluje:> I biegne do kiosku :>>
-
Już to widze Nastolatka trzyma w domu jadowite weze ogormnego wlochotage pajaka i krwiozercze owady!!! rotfl DDDD :>>>
-
Heh...moge sie zalozyc ze na wywiad nakrecila Double Monika Galicka. Do mnie tez dzwonila ale sie wykrecilam :P Oczywiscie jutro tez nie omieszkam kupic Bravo Girl choc nie jest to raczej w mym zwyczaju
Gratuluje, i wroze dalszych sukcesow
-
-
noo to ja jutro z rana lece do kiosku.
-
wezcie jestes swintuch xeo, jade na sybir zakopac sie pod ziemia
-
hahaha swintuch
-
hehe Mikka w takim razie ja też będę wreszcie mogła powiedzieć: słuchajcie kupiłam sobie wczoraj bravo girl ))))
-
ej no sorry ja rozumiem, ale nie musiales tego naglasniac! w ogole jestem w szoku ze jestem w tej pie******* gazecie, bo kobieta ktora to miala robic, zadzwonila ze zniszczyla przypadkiem wszytskie zdjecia i jej tego najprawdopodobniej nie przyjma. a tu kurde patrze i jestem na rozkladowce <sciana>!!! nie ma sie czym chwalic, nie dosc ze jestem w gazecie dla lolitek w wieku 13 lat o ilorazie intelignencji 60IQ to jeszcze nic tego nie mam, suuupeeer :[[[[[[[ porazka porazka
Uprawnienia umieszczania postów