Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Bravo Girl

Bravo Girl

sorki Double ale nie wytrzymalem......Double jest w Bravo Girl..caly artykul o niej i o jej zwierzakach...POLECAM, BIEGNIJCIE DO KIOSKU I KUPUJCIE BRAVO GIRL ZA JEDNYNE 2zl??

Re: Bravo Girl

Ułaaaaa DD.Hehehe no Double gratuluje:> I biegne do kiosku :>>

Już to widze Nastolatka trzyma w domu jadowite weze ogormnego wlochotage pajaka i krwiozercze owady!!! rotfl DDDD :>>>

Heh...moge sie zalozyc ze na wywiad nakrecila Double Monika Galicka. Do mnie tez dzwonila ale sie wykrecilam :P Oczywiscie jutro tez nie omieszkam kupic Bravo Girl choc nie jest to raczej w mym zwyczaju

Gratuluje, i wroze dalszych sukcesow

hahahaha

noo to ja jutro z rana lece do kiosku.

wezcie jestes swintuch xeo, jade na sybir zakopac sie pod ziemia

hahaha swintuch

hehe Mikka w takim razie ja też będę wreszcie mogła powiedzieć: słuchajcie kupiłam sobie wczoraj bravo girl ))))

ej no sorry ja rozumiem, ale nie musiales tego naglasniac! w ogole jestem w szoku ze jestem w tej pie******* gazecie, bo kobieta ktora to miala robic, zadzwonila ze zniszczyla przypadkiem wszytskie zdjecia i jej tego najprawdopodobniej nie przyjma. a tu kurde patrze i jestem na rozkladowce <sciana>!!! nie ma sie czym chwalic, nie dosc ze jestem w gazecie dla lolitek w wieku 13 lat o ilorazie intelignencji 60IQ to jeszcze nic tego nie mam, suuupeeer :[[[[[[[ porazka porazka

Uprawnienia umieszczania postów