-
Re: Romantyczność-lubiany i ceniony przez Panie??
no nie do konca, kobiety lubia romantykow, ale w wydaniu intymnym a nie pokazowym, wiec jak bedziesz slodzil na codzien komplementami rodem z twojego wczesniejszego postu do raczej nic z tego :P
-
Dodajmy, że miłość romantyczna jest egzaltacją, jest niespełniona, kończy się tragicznie - i czego tu sobie życzyć
-
i własnie to jest najpiękniejsza miłość...
-
Re: Romantyzm-lubiany i ceniony przez Panie??
"wiec co ma zrobić w spółczesnym świecie prosty i romantyczny do bólu facet?? chyba pozostaje tylko dumna samotność, wieczory przed telewizorem z piwem w jednej rece i z pilotem w drugiej..."
powinno być:
wiec co ma zrobić w spółczesnym świecie prosty i romantyczny do bólu facet?? chyba pozostaje tylko dumna samotność, wieczory przed telewizorem z piwem w jednej rece i z pistoletem w drugiej...
hehe, fajny temat tylko nokeg widzisz romantyzm był w IXX wieku
Hari - jest najpięknisza, ale czasy są jakie są, i to robi swoje.
A poza tym żeczywiście, jak będzie zasypywał dziewczynę "aniołkami" zrobi się nudno.
Z punktu widzenia nauki (NIE MOJEJ) kobiety lecą/patrzą na męszczyznę na:
(w kolejności)
1. Religję
2. Narodowość
3. Pieniądze
4. Kolor włosu*
5. Kształt nosa i uszu*
6. Rodzaj zacisku dłonii (!)*
7. Kolor oczu*
*- taki sam jak zainteresowana
P.s. nie wiem na ile to się sprawdza
-
aaaaaahahahahahahahahahahaha BRAWO rastafaq !
-
hmm...
romantycznosc jest u kobiet wedlug mnie wcale nie zaginela, tylko kazda kobieta ma inna definicje swojej romantycznosci, mamy panie lubiace szybkie BMW, facetow z zelem na wlosach, w dresiku z adidasa i butach z nike i jak taki pan powie jej "czesc niunia" to ona juz sika i mowi jaki on to nie jest boski i czuly. Mamy tez panie dla ktorych walentynki to prze piekny prze romantyczny dzien ktory dla wiekszosci polega na oczekiwaniu na kwiaty i zabraniu przez chlopaka do kina. Sa tez takie ktore cenia nas takimi jakimi jestesmy i daza nas prawdziwym szczerym uczuciem. Nie mowie ze by byc romantycznym to trzaa pisac wiersze itp, czasem nawet wspolne wieczorne pory w calkowitym milczeniu sa wiele bardziej romantyczne niz inne gifty. Swiat sie zmienia ludzie sie tez zmieniaja, teraz z tego co zauwazylem wiekszosc kobiet chce czuc sie silna, ustatkowana itp, nie ma sie czemu dziwic jak zycie wyglada jak wyglada. Ale uwazam ze jest sczescie w tym niesczeciu, bo sa jeszcze prawdziwe czule i inteligetne kobiety i jesli taka znajdziemy to mozemy byc z siebie dumni ze mamy kogos kto sie wyroznia wsrod milionowej pustki.
Pozdrawiam Nazer.
ps. bez zadnych aluzji do nikogo, to tylko moje spostrzezenia co do kobiet ktore znalem widzialem i ktorych sluchalem.
-
tak jak mowi nazer i rastafaqu! saint right... ja tam uwielbiam lekko romantycznych facetow (bez przesady i bez przeslodzenia!!)
-
mój gekuś to dopiero romantyk... Samotny, pożucony, godzinami leży i rozmyśla o swojej nieszczęśliwej miłości... Ehh... to dopiero dzielna gadzina... Wallenrod czy kordian niech sie chowają :P hehehe
-
własnie o to mi chodzi, polski romantyzm, zamiast walczyć ze "szkiełkiem i okiem" ciągle sie dopominał o "rząd dusz", itp... zawsze będe twierdził że powstania były najgorszym co mogło spodkać uwczesną polskę, a o kwaitkach i duperelkach zgadzam się z tobą, tylko zę odczytałem z twojego posta ża uważasz że do epoki romantyzmu 9rozumien że w polskim wydaniu" pasuje określenie sentymentalizm, a mnie wogule te kwiatki, słowiki nie pasują do romantyzmu, żebyśmy go nie wiem jak nazwali
Uprawnienia umieszczania postów