Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: ile jest terrarystek na forum ?

terraristic
    Guest

ile jest terrarystek na forum ?

mam pytanko ile jest terrarystek na forum ? bo ja zauważyłem że jest to wymierający gatunek :[ są tylko terrarystki w wieku ok20-30lat a nic młodego nie przybywa jesli tak dalej pójdzie to będzie to tylko męskie hobby :[

Re: ile jest terrarystek na forum ?

Heh ano niestety........te "ochydne" węże pająki i inne glizdy nie interesuja przeważającej części płci pięknej

Double ma mniej niż 20 lat:-) wiele moich znajomych kolezanek chciałoby mieć pająka w domu jednak w większości ich rodzice na to nie pozawalają, niektóre bardziej boją się pokarmu dla ptasznika niż jego samego.

co to znaczy "nic mlodego" ?? czy terrarystki to rzeczy?

Pomyśl że jest wiele terrarystek nie zaglądających na forum. Ja znam 3 w moim wieku a jest na bank o wieeeeele więcej.

terraristic
    Guest

chodziło mi o to że nie przybywa młodych terrarystek

społeczeństwo sie starzeje

Heheh....ja jestem mloda :P

ja, mikka, firia, rdza, awikularia, albi, kocica, adminka, meg11, xol, anita, dragonette, ziomalka puma, alice, ziuta, parę dziewczyn o przedrostku 'aga' w nicku (np agazgaga).. to wszystkie płcie piekne, ktore sobie chwilowo przypominam, ale na pewno jest ich jeszcze więcej, tylko się nie ujawniają.. wtym faktycznie chyba kilka-kilkanaście mają poniżej 20 lat :| mało nas mało nas do pieczenia chleba :]
    (swoją drogą zobaczcie listę wszytskich użytkowników - wbrew pozorom jest sporo terrarystek)

terraristic
    Guest

double a znasz jakąś, która ma 13-15lat :P ?

Uprawnienia umieszczania postów