Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: HEYAH

Re: HEYAH

Ale dobrze ze takie cos wyszlo bo teraz ruszy cala machina, plus i idea beda konkurowac i beda coraz lepsze oferty.
    Niech sie luje powykanczaja :PP

:-) Tak uwazasz? Rynek telefonow komorkowych jest juz podzielony. Porozumienie ponad podzialami. Myslisz, ze tak duze firmy nie dogadują sie miedzy sobą i ich ekonomia polega tylko na konkurencji?:] Ten swiat niestety jest inaczej urządzony (patrz koncerny paliwowe, hipermarkety itp.). Przyjrzyj sie dokladnie ofertom poszczegolnych operatorow oraz zastanow sie na jaki krąg odbiorcow ktory operator jest najbardziej nastawiony...Zobaczysz, ze mimo konkurencji nie wchodzą sobie za bardzo w droge.
    Jezeli teraz "ruszy machina" to wszystko i tak zostalo ulozone juz wczesniej. Rynek telefonii komórkowej jest juz praktycznie nasycony i teraz musza kombinowac.

ja tylko czekam co wykombinuje idea, jak cos zmienie sieć. Ponoć już idea reklamuje: "już zaniedługo będziecie chcieli zostać w popie na zawsze" czyli szykuje sie jakiś odzew na Heyah

Spoko Hari, moze i jest tak jak mowisz.

Paganus
    Guest

dobra dobra.. heyah moze ma ceny..ale...i tu jest ale bo nie wiedomo dokłądnie co to nie ma biur obsługi ni nic ja nie widziałęm nadajników wienc moze korzystają z innej sieci i bendzie tak jak z tele2 czyli aktuwujesz tele2 i płącisz tylko za rozmowy i nie płacisz im abonamentu i wszystko pięknie ale potem przychodzi drugi rachunek z telekomunikacji za abonament..dlaczego ? bo tele 2 nie ma własnych łączy tylko wynajmuje tp wienc abonament dalej płącisz telekomunikacji :P wienc heyah też cos moze kręcic, jak bendzie biuro klijenta to sie wypytam i zdecyduje

dzis czytalam ulotke, na heję nie potrzeba simlocka i to jest wlasnie najpiekniejsze no ale trzeba zmienic numer....:/

no właśnie nie potrzeba, a raczej nie można mieć sim locka, bo nie założysz heyah, i to akurat nie jest takie piękne :P albo źle odczytałem twojego posta, albo nie bardzo orientujesz się o co chodzi "_" LOL "_"

Z_Y_G_I
    Guest

"Jak dołączyć do Heyah?
    Wystarczy mieć telefon komórkowy bez simlocka i kupić starter za 20 zł." cytat z FAQ z heyah.pl

Paganus
    Guest

DLA NIEWTAJEMNICZONYCH !!!! HEYAH TO ERA !!!! WIENC NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA TO ZE TO NOWA SIEC KOMÓRKOWA, BP TO NIE PRAWDA.

no wiemy ze to era :> faktycznie bez simlocka, porypały mi sie definicje.

Uprawnienia umieszczania postów