Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: ach nie ma to jak adrenalinka...

Mieszany widok

ach nie ma to jak adrenalinka...

troche mi rece drza wiec moge mylic literki... przed chwila udalo mi sie ulapac biegajacego po moim biurku rozswcieczonego h.lividum pierwszy raz sie spocilam na widok 3-centymetrowego gowienka...

Re: ach nie ma to jak adrenalinka...

buhhehe gratuluje odwagi!!

no to gratuluje Dołble :P
    ja pare dni temu rowniez przenosilem H. lividum do innego pojemnika...
    zakonczyla sie to tak ze pajaczek wbiegl mi na reke i za chiny nie chciala zejsc ( alez ja przyciagam kobiety...kazdego gatunku :> ) a jako ze byla to H. lividum - zaczela sie stawiac - to dopiero byla adrenalinka ))

Atrax Robustus
    Guest

Hehe
    No gratuluje gratuluje.

Moja mama miala lepsza jazde. Raz uciekla mi regalis, to mama odruchowo zlapala ja do reki i wpuscila do terrarium. Wiem, ze ja bym sie bal nawet z malym sloikiem startowac do mojej Poecilotherii, ale jednak mama to mama

Ja bede za to pamietac moja historie z samcem P. murinus na karku... Tez sie w jedym momencie spocilam......... Potem sie czulam tak, jakbym przerzucila 3 tony koksu wlasnorecznie...

chodzi mi oczywiscie o haplopelme, bo Alice mi tu zaczyna roznymi nazwami rzucac ;-)

Dosyć niebezpieczny gatunek jak na spacerek po biurku :P

Moja też prawie mnie o zawał przyprawiła.
    Psikam sobie jej lokum a tu nagle zupelnie po przeciwnym końcu terra ona "wyskakuje" spod ziemi. Nie wiedziałem, że tunel miała aż tak daleko. Nagle powstało nowe wejście do nory

Uprawnienia umieszczania postów