-
Czyżby gadu-gadu to przeżytek?
co sądzicie o
www.skype.com
Pozdrawiam
Serpent
-
Re: Czyżby gadu-gadu to przeżytek?
Uzywam od paru miesiecy.
Swietny programik.
-
u mnie caly czas w uzyciu i nie zamierzam zmieniac na nic
-
No rewolucja to to nie jest. Najpierw wszyscy mieli ICQ, potem Polska rzuciła się na GG, które miało o wiele mniej do zaoferowania, ale nikomu to nie przeszkadzało. A skype o ile wiem, wyroznia sie tym, ze sie rozmawia głosowo, nie pisemnie, nie tak? Ja osobiście czegoś takiego nie preferuje. Poza tym trudno tu mówić w kategoriach przeżytku, bo jesli na to patrzec to GG zawsze nim było Ważna jest popularność..
-
Też uzywam od kilku miesięcy ale narazie mało osób używa i niezawsze działa (zresztą gg też)
-
Ja od jakiegos miecha uzywam, swietny program ) Czasem tylko lekko przerywa ;o
-
Rdza - na Skype'ie można rozmawiać i pisemnie i głosowo.
Bardzo dobry program, kiedyś rozmawiałam z chłopakiem z Portugalii, który chciał nauczyć się wymawiać po polsku podstawowe zwroty typu: cześć, dzień dobry itd... (śmiesznie mu to wychodziło ) i słyszałam go tak jakby stał koło mnie.
-
skype świtny programik. Używam od paru miesięcy. Tylko ostatnio coś zaczęło mi strasznie przerywać Ale generalnie fajna sprawka dla ludzi ze stałką, bo jak ktoś ma modem to raczej sie nie opłaca
-
ja rowniez uzywam skype, fajne ale mnie rowniez strasznie zacina podczas rozmow i kicha :/
ale co do gg: ten programik uwazam za dobry i nie zamierzam z niego rezygnowac
-
Hmm, ale od GG moim zdaniem lepszy jest WPKontakt, ma polaczenie z GG i ICQ a jest ladniejszy, ma wiecej emotikonow i opcji a Skypea uzywam jak z kims na WPK uzgodnie ze gadamy
Uprawnienia umieszczania postów