Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Co o tym sądzicie:

Mieszany widok

Co o tym sądzicie:

Oferta z tego forum:
    "Bede zamawial zwierzeta z SURINAM-u, jesli chcesz cos zamowic z ponizszych zwierzat zapraszam na priva. Ponizej podaje ceny orientacyjne, moga wahac sie w dwie strony o ok. 20%. Jesli jestes zainteresowany, to prosze. Prosze takze oszczedzic mi doniesien ze "gdzies cos jest taniej". Odpowiada, zapraszam, nie, to nie. Bede wdzieczny.
    Orientacyjny czas dostawy 3 miesiace.

Epicrates cenchria cenchria - orientacyjna cena : 170$
    Corallus caninus - 300$
    Boa constrictor sp. - 230$
    Phyllomedusa bicolor - 40$
    Hyla sp. Minty Green Tree Frog - 20$
    Hyla leucophyllata - 20$
    Phyllomedusa vaillanti - 40$
    Tupinambis teguixin - 35$
    Hyla marmorata - 20$
    Hyla calcarata - 20$
    Caiman crocodilus - 100$"

Nie wiem, co o tym myśleć :-\\\

redknee
    Guest

Re: Co o tym sądzicie:

a kiedy ewentulanie bedziesz zamawiac to ? yyy to znaczy kiedy by byly do odbioru ?

ej! to nie ja zamawiam!! :>

nie wiem jak tam z innymi zwierzakami, ale moge powiedzieć coś o cenchria cenchria. W tej ofercie ceni gość go sobie 170$ co jest równowartością 661zł (1$=3,8881zł) więc żadna rewelka... Liczby prawdę Ci powiedzą :]

Cenchria 170$ czyli ok.650zł. ale na 100% CZYSTA cenchria. Dla zaawansowanych hodowców którzy długo mnoża węże w niewoli to najlepsza krew prosto z natury. Double ergo jest pewnym człowiekiem. 3 miesiące to normlany czas na zrealizowanie takiego transportu. Większośc czasu to oczewkiwanie na odpowiednie dokumenty.....a potrzebne jest ich całkiem sporo

Uprawnienia umieszczania postów