-
Re: nie jeden sie tu głowi, jak to sie robi?? :-)
a jak bedziecie juz starzy i odwazni to mozecie sprobowac podrywac na laske, ale trzeba ja ladnie wystrugac
-
hahahahahaha, dzieki wam, to z ryjem humor mi poprawilo po paru baniach w szkole <hahaha> heh, no ja tam jednak preferuje zwykle proste podejscie, i zapytowywanie sie czy moglbym pogadac czy cos tam innego. Ostatnio tylko nie spytalem czy jest sama, i okazalo sie ze nie byla <hahaha> ale byly jazdy, gdyby nie kumple to bym mial w profilu Ś.P. Hehe oczywiscie jak jest humorek to mozna poprobowac czegos bardziej pokreconego: "Gdzie jest Jasna Góra" jak jest do niej 100m.Chyba najfajniej jednak w klubach, w kolejce po browarek, najlepszy humorek
-
wow double , jak na swoj wiek jestes baaaaaaaaardzo juz doswiadczona ))
-
i udekorowac bita smietana )PP
-
niewiem co w tym dziwnego... gdy sie jest normalnym i zdrowym psychicznie czlowiekiem, dobrze rozwinietym emocjonalnie i umiejacym rozroznic co jest dla niego dobre a co zle/glupie, takie rzeczy sie po prostu wie!
-
Nie chciało mi się czytać. Takie teksty, bliskie, nie przymierzając, "zabawnym" z założenia "odzywkom" dla słownych desperatów i żonglowanie przesłodzonymi epitetami szkodzą tylko facetowi. Chyba że mierzy wyłącznie w takich, którym to odpowiada, czemu nie sposób nadać rangi reguły, kiedy metodą jest "wchodzę i wybieram". Szkoda czasu - tylko CZAS Wam potrzebny.
-
A moze tak starą sprawdzoną metodą: maczugą w głowe, ogluszyc i za włosy do jaskini... To sie dopiero nazywa "zarwanie panienki". Sposob dla prawdziwych macho. Bez zbędnych rozmów. Przeciez teraz ludzie mają tak mało czasu...
-
widze ze temacik sie ciagnie ho ho ho a moze i dalej jakies rady po co rady byc soba i juz nie ma to jak naturalna wesola rozmowa z mnostwem zartow, pozniej juz samo sie kreci
Pozdrawiam Nazer.
ps. panie badzcie bardziej wyrozumiale sa tez niesmiali chlopcy nie wolno sie smiac z tego
-
heh nejlepsza jest metoda pół na pól pół litra wódki w dwójkę w pól godziny i świat jest wtedy piękny
-
O, przypomniałam sobie co u Pilcha w bodajże "Pod mocnym aniołem" na odwykówce było (chociaż u niego wszystko w zasadzie w takiej czy innej proporcji o piciu. Jeden taki amator miał stały tekst w stylu "cóż pani ma za wspaniałe pęciny "
Uprawnienia umieszczania postów