Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: nie jeden sie tu głowi, jak to sie robi?? :-)

Mieszany widok

nie jeden sie tu głowi, jak to sie robi?? :-)

Nie żebym miał z tym problemy:-) ale chętnie poznam jakieś nowe "tricki" jak zagadać/poznać nieznajomą samice:-) bo moje już mi sie znudziły, może komuś przydadzą:

-witam, wszystkie modelki mają dzisiaj wolne czy tylko Ty??:-)

-przepraszam
    -za co??
    -nie spytałem Boga czy moge spojrzeć na anioła:-)

później wszystko samo sie toczy:-)

jutro wybieram sie do knajpy bo jest dzien kobiet i bedą koleżanki:-p i przydadzą sie jakieś nowesposoby na podryw. Nie myślcie że mam z tym problem, ale dobrze znac takie rzeczy, pozatym nie jednemu sie to przyda:-)

Re: nie jeden sie tu głowi, jak to sie robi?? :-)

powiem ci jak samica samcowi - takie tricki mamy głeboko w dupie :] nie znam zadnej dziewczyny, chyba ze z inteligencja ponizej 60IQ albo baardzo zdesperowanej na faceta, zeby na to poszly :] takie 'tricki' sa zalosne ;-))) chyba ze na to jakas faktycznie leci...no nic...wiecej nie skomentuje

sa ci powiem jak samiec samcowi mi sie tesz wydaje że to żałosne

Atrax Robustus
    Guest

nokeg -> Jezeli wygladasz jak Schwarzeneger (przynajmniej), to mozesz sprobowac ze slynnym: "yo babe", ale w przeciwnym razie nic nie zdzialasz, chyba, ze ta...kobieta ma wspomniane IQ60, a od takich lepiej zdala :>

Jezeli jest to dla Ciebie kompletnie nieznajoma osoba, to podchodzisz do niej i pytasz sie, czy mozesz sie przysiasc, a nastepnie mowisz cos w stylu: "przyjemnie tu, prawda?" itd... odpadaja wszelkie komplementy i wszelkie hasla, ktore moga zdradzic, ze podoba ci sie. Pozniej zagadnij ja, do jakiej szkoly chodzi itd... czym sie interesuje.. pozniej wez od niej nr gg/telefonu i po pewnym czasie zaproponuj spotkanie.

Jesli ja znasz, to pytasz: "czesc, jak Ci poszedl sprawdzian. .balabablalbla bla bla bla".. i tak dalej. I temat sam sie kreci.

W kazdym razie czesc dziewczyn, gdy powiesz im, ze wygladaja jak aniolki, moga sie obrazic i uznac cie za bezmozga, wiec tutaj wszelkie TRICKI nie wchodza w gre.
    Zreszta zrobisz jak chcesz .
    Wazne, zebys byl dla niej interesujacy i zeby chciala z Toba rozmawiac, a nie zastanawiac sie nad tym, "jak splawic kolejnego nudziarza, ktory prawi jej komplementy".

fajne dziewczyny masz w bytomiu <hahaha>, mozesz jeszcze tak "popatrz jak moj krok nisko nad ziemia lewituje" do dla skate jakiegos.

Rastafaq, wlasnie mnie zabiles smiechem .

terraristic
    Guest

jak chcesz kilka textów to masz ale nie próbowałem ich nigdy i nie wiem jak zadziałają...

-chyba muszą cię bardzo boleć nogi ?
    +dlaczego?
    -bo cały dzień chodziłaś mi po głowie ;-]

-to miłość od pierwszego wejrzenia czy mam obok ciebie przejść jeszcze raz ?

Znałem kiedyś typa który "wyrywał panienki " na dyskotekach . Podobno najskuteczniejszy jego tekst to : i tu UWAGA cytat " Fajna z ryja jesteś " :-\
    Nawet nie chce sobie wyobrazac co to były za dziewczyny ...

Aviator
    Guest

Spellcaster... z ryja to moga być świnie fajne... to napewno dyskoteka była ? :P
    A ja poznałem kiedyś pania w taki oto sposob... rzecz dziala sie w jednym z sopockich klubow , znalazlem 10 groszy a ze humor juz mialem okrutnie dobry postanowilem cos z tym zrobic ;-)... Upatrzyłem sobie niewiaste ( bardzo urodziwą ) i zapytalem sie czy ma moze jakies pomysły jak je wydamy... pozniej byla lawina pomysłow i 3 lata zwiazku ;-) ale coz nic nie trwa wiecznie...

hehe :]
    niezle historie :]
    i powodzenia nokeg w "zarywaniu"

a tak btw.
    znacie jakis sposob na dodanie odwagi...jezeli chodzi o rozmowe z dziewczyna ? :P

Uprawnienia umieszczania postów