Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ich Troje

Re: Ich Troje

podziwiam go za to, że pomimo całkowitego braku możliwości wokalnych zdecydował się na coś takiego.. osiągnął jeszczy większy sukces niż kazimierz staszewski(który również nie potrafi śpiewać), bo zarobił duuuużo pieniędzy(choć dla staszewskiego pieniądze akurat nie są największym sukcesem)..

a teraz mu się grunt sypie to nastepny milion w jestem jaki jestem

no trochu przesadzilemz tym "kupa gowna" no ale jak zobaczylem jego nowy program na tvn i jego zachowanie chamskie to innego okreslenia nie potrafilem znalesc dla niego

rado pamietaj przez to przemawiają pieniadze kasa i jeszcze raz gruba kasaa

no wiadomo, nie dziwie sie urbanskiemu ze w pierwszej edycji "jestem jaki jestem" powiedzial to co myslal o nim, no gosc mial jaja wolal wyrazic swoje zdanie narazajac sie utrata pracy

Kasia Kowalska tez nie umie spiewac.................. :>

no ale przynajmniej ladna jest ;P

Nieumiem spiewaaac moj glos brzmi jak ryk baaawolaaaa (cytat wisniewskiego hihihi) moim zdaniem zespol byl (bo jsuz go niema ) do glebi zrypany, byli dnem jak dla mnie [;

Kasia Kowalska ladna??? A widziales ja z bliska i na zywo???? Mniejsza niz ja, chuda, piegowata jak indycze jajko..... Ale podobno o gustach sie nie dyskutuje

dokladnie gusta nie podlegaja dyskusji ale bezguscie nie moze byc tolerowane ))
    Pozdrawiam Nazer.

Uprawnienia umieszczania postów