-
Ich Troje
Hie hie, co sądzicie o zespole Ich Troje i "zdolnościach" wokalnych Pana Wiśniewskiego? ;O)
Proszę o szczere wypowiedzi
-
Re: Ich Troje
bardzo dobry zespół!!! a michał wiśniewski ma niepowtarzalny głos
-
Jestem dumny z pana Wisniewskiego... 3.04.2004 podjal decyzje, za ktora go cenie i szanuje..
Rozwiazal zespol.
Oni maja pare piosenek, ktore mi sie podobaja, ale tak ogolnie - nic szczegolnego.
-
skomentuje to tak:
<zygi>
nienawidze ich troje z 'wisienka' na czele :[
-
Jak dla mnie jest to polski Marylin Manson probujacy robic kariere w muzyce pop.
-
Hmm...
Nie przepadam za Wisniewskim bo nie umie spiewac jest beztalenciem wokalnym pani Zapendowska pewnie bylaby na "niee" ale doceniam go za to ze znalazl miliony marionetek ktore daly mu tyle pieniedzy,bo trzeba byc albo glupim albo poprostu bardzo podatnyn na triki medii,tych komercyjnych sztuczek z ktorych skorzystal Wisniewski. Gosc zarobil swoje pieniadze uczciwie przykre jest to ze kilka milionow polakow albo i wiecej nie zna sie na muzyce i pare trikow i bajerow moze im zrobic wode z mozgu, nie mozna miec o to pretensji do Wisniewskiego tylko zal dla samego siebie bo wkoncu on tym ludzia nie wpychal plyt na chama, ich glupota siegala po nie sama. A druga edycja programu "Jestem jaki jestem" to nic innego jak zamydlanie oczu tym ktorym zapalilo sie swiatelko i uswiadomilo ich ze przez pare dobrych lat byli jego zabawkami. Co jest jeszcze wazne ze on doskonale wyczol czas, wie ze jego popularnosc maleje i nawet na koniec "kariery" potrafi zrobic duza kase i pobawic sie tymi kilkoma pozostalymi setkami marionetek ktorym jeszcze ta lampka sie w glowie nie oswiecila.
Na koniec powiem tyle ze jestesmy narodem ktoremu da sie wcisnac kazdy chlam historia wiele przykladow juz dala.
Pozdrawiam Nazer.
-
i dobrze ze rozwiazal zespol, uch
-
Dlatego niewatpliwie Wisniewski osiagnal sukces... rozwazajac argumenty
-
o jakich "zdolnosciach" wisniewskiego chcesz rozmawiac? przeciez ta kupa gowna nie umie spiewac, zachowac sie kulturalnie i nawet wypowiedziec, wogule brak slow do tego czlowieka
-
szkoda słów... Jest beznadziejny, fakt... Ale rado120, określenie 'kupa gówna' jest zbyt przesadzone, nawet jezeli chodzi o Wiśniewskiego. Chamuj sie troche.
Uprawnienia umieszczania postów