-
Mu Online!
Mimo, ze ta wspaniala gra istnieje sobie w sieci juz troche, to jednak wiadomoscia o jej istnieniu chcialbym sie podzielic ze wszystkimi forumowiczami.
Mu online to gra Hack'n'Slash utrzymana w konwencji Diablo, ale posiadajaca o wiele lepsza grafike (3D) i dobry system.
Polecam, naprawde swietna gra.
Wchodzcie na na strone: www.muonline.com
Tylko mi od paru godzin stronka nie chce sie ladowac, mimo, ze gra dziala w porzadku, wiec nie wiem, jak bedzie pozniej
-
Re: Mu Online!
Znam ja, fajna gierka, tylko ostatnio nie mam za bardzo czasu grac, przez co zatrzymalam sie na 10 lvl :P (dark knight czy jakos tak ) Ale zato moj starszy brat ostatnio gra w nia nalogowo
A tak przy okazji, jaki masz lvl?
Pozdrawiam :]
-
własnie sciagnelem i zaczelem grac. Bardzo fajna tylko jak dobrze duzo exp. i zlota??
-
Ja dopiero co zaczalem grac, to mam moze z 8 lvl.
Co do przedmiotow i kasy, to chodze w rejony, gdzie sa najsilniejsze potwory i czekam az ktos je powybija, a potem szybko biore pieniadze Wiem, ze to chamstwo, ale co mnie to obchodzi
-
Gram chyba magiem
-
Uwazaj, jak spotkasz malego albo duzego zlotego smoka, bo to killer nie z tej ziemi
Tu masz dużego
-
A tu pocztówka z inwazji smoków
Przezyyj, to sam
-
O... niezle
Ja do tej pory spotykalem raczej takie male smoczucie, ktore zabijalo sie kilkoma strzalami.
Gierka mnie wciagnela
-
Jak bede miala jakies fajne fotki, to tu przysle
-
O, a takimi fireballami smoczki zapodawaly Podczas inwazji oczywiscie
Uprawnienia umieszczania postów