-
Re: Tuningowcy :)
Całkiem spoko. Szczególnie kiedy NOS syczy ) Chodzi bardziej o tuning mechaniczny niż optyczny.
-
a propo Wartburga Łukasza to ja moze kupie sobie trabanta i miejcie sobie to cae PST a my założymy klub miłośników dwusuwów :P
-
ja jestem fanem tuningu i freextreme tylko wole motorki , a nie nawidze polskiej drogówki bo mnie zatrzymama jak jełem z nogami na kierownicy i 3500zł w plecy
-
tning jest w porzadku ale ten prawdziwy, pierwotny a nie jak ktos to tu nazwal WRC :-)a i tak moim ulubionym samochodem jest porsche 911 turbo ktore nawet bez przerobek wymiata wszystkich a z firmowym upgrade kitem ktory daje porsche to juz w ogole :-))))
-
Nissan 350 Z zloty z NOSEM i calym bajerem.....WYMIATA!!!!!
-
hmm... no ja lubie te bryczki po tuningu no ale coz jak sie ma ferrari 126 p to nie ma co szalec ))) szkoda kasy wedlug mnie ladowac w malucha ale marzy mi sie sie jakies audi Quatro a w ostatecznosci chodzby ladnie wypasiony fiat punto 2. Co do nacieszenia oka to zapraszam do sosnowca pod intercars kolo MCDriva tam czesto sie spotykaja ludzie z fajnymi brykami, jest palenie gumy czasem jakis wyscig pod prąd )), dawno tam nie bylem ale podobno nadal jest ciekawie
Pozdrawiam Nazer.
-
-
-
-
Uprawnienia umieszczania postów