Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Tuningowcy :)

Re: Tuningowcy :)

Całkiem spoko. Szczególnie kiedy NOS syczy ) Chodzi bardziej o tuning mechaniczny niż optyczny.

a propo Wartburga Łukasza to ja moze kupie sobie trabanta i miejcie sobie to cae PST a my założymy klub miłośników dwusuwów :P

Garet008
    Guest

ja jestem fanem tuningu i freextreme tylko wole motorki , a nie nawidze polskiej drogówki bo mnie zatrzymama jak jełem z nogami na kierownicy i 3500zł w plecy

tning jest w porzadku ale ten prawdziwy, pierwotny a nie jak ktos to tu nazwal WRC :-)a i tak moim ulubionym samochodem jest porsche 911 turbo ktore nawet bez przerobek wymiata wszystkich a z firmowym upgrade kitem ktory daje porsche to juz w ogole :-))))

Nissan 350 Z zloty z NOSEM i calym bajerem.....WYMIATA!!!!!

hmm... no ja lubie te bryczki po tuningu no ale coz jak sie ma ferrari 126 p to nie ma co szalec ))) szkoda kasy wedlug mnie ladowac w malucha ale marzy mi sie sie jakies audi Quatro a w ostatecznosci chodzby ladnie wypasiony fiat punto 2. Co do nacieszenia oka to zapraszam do sosnowca pod intercars kolo MCDriva tam czesto sie spotykaja ludzie z fajnymi brykami, jest palenie gumy czasem jakis wyscig pod prąd )), dawno tam nie bylem ale podobno nadal jest ciekawie
    Pozdrawiam Nazer.

a oto i fotka z zeszłych wakacji, z nielegalnego przeładunku osesków dokonywanego około 1 w nocy na parkingu pod Toruniem ))) fotka udostępniona dzięki życzliwości Interpolu (WSOO : wydział do spraw obrotu oseskami
    Łukasz mi już więcej nie trzeba tuningu...wystarczy mi ta frajda jaką mam widząc zdziwione miny kierowców wyprzedzanych przez warbiego przy 170 na godzinę )

Sulek - miny to ludzie maja niezle jak ich biore 140 ale dwusuwem
    Pozdrawiam - kierownik zielonego Wartaska 353w z Opola i zapraszam na forum.brum.eu.org

Heja

widzę że są już na naszym tropie...
    Fakt - wielu kierowców nie docenia takich samochodów. Ale to już ich problem

W każdym razie - na zielonej strzale żabcia jest boska
    W nocy - właśnie po tej żabce Cię poznałem z daleka.

Pozdrawiam

Leloo
    zajeździłem dwóch warbich dwusuwów, a teraz mam wypasionego z 1,3 na tylnej szybie łeb Colenyxa na foli one way wision z laserkami w oczach podpiętymi do stopów (w nocy odjazd )

Uprawnienia umieszczania postów