Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Tuningowcy :)

Mieszany widok

Tuningowcy :)

Ciekaw jestem ile jest wsród nas fanów tuningu? Kto oglądał filmy "Get away in Stockholm" ??

Re: Tuningowcy :)

ja tam nie jestem fanem tuningu jak dla mnie to dresiarskie zajęcie...

ja tam lubie czasem popatrzeć na takie bryki z samochodu za 2 tysiaki potrafią zrobić cuda

Mój wartburg bez tuningu a i tak przyciąga wzrok ludzi.....hehehe )))

no pewnie i nie jetst taki wiesniacki jak te bemki widziałem go w swietochłowicach WARTBURG WYMIATA

No wiesz Sułek

Twój wartburg jest po niezłym tuningu
    Wbudowany ekspres do kawy i inne bajery
    Kawę mieliśmy okazję wypić kiedyś w środku nocy na trasie - takie nieformalne spotkanko...

w każdym razie w środku nocy, w ciemności, z odległości około 1000m można poznać że jedzie Sułek - poważnie

Pozdrawiam

może lepiej założyc temat wartburg Sułka???

hehehe )) Dobre Ale mówcie co chcecie, nie jeden może pozazdrościć takiej zielonej strzały (green arrow?. Zawsze jak podjeżdżam pod Biofil to patrze, czy stoi wartburg bo wtedy wiadomo czy prezes jest czy też go nie ma

A wracając do tematu
    Osobiście jestem zwolennikiem tuningu, ale nie tzw. WRC (Wieśniaki Robią Cuda) tylko konkretnych przeróbek. Niestety takie przeróbki z prawdziwego zdażenia kosztują sporo i nie każdy może sobie na nie pozwolić. A Ci, którzy do malczanów zakładają 'kar ałdio' zamiast markowych sprzętów muzycznych powinni ograniczyć zasięg swojego wymiatacza do granic swojej wsi.
    Mi osobiście bardzo podobają się przeróbki, które robi BRABUS, zresztą wypuszczają auta pod swoimi godłami. Najbardziej podoba mi sie fabryczny tuning (zewnętrzny i wewnętrzny, jednak bez car audio) Mercedesa - AMG. Autka naprawde fajnie wyglądają po delikatnej ingerencji w stylistyke nadwozia jak również wnętrza pojazdu.
    Jest jeszcze kilka firm, godnych uwagi (np. Extreme Car Audio) ale może nie będę sie zbytnio rozwodził

Ja od zawsze jestem fanem tuningu ).Może ktoś na zlociki jeżdzi????Modlin,Toruń,Borki,Trójmiasto,Łodż, Wawka-Bemowo itd.Klimat jest spox i fajnie jest czasem pośmigać nocą po mieście )Też jestem przeciwko małerom ze spojlerem jak stolik piknikowy bez żadnej przeróbki silnika itd.Ale czasem zdarzy się i taki małer który objedzie Merca czy Betke.Kiedyś w Łodzi widziałem takiego 170 kucy :P

ta, tez nie trawie kolesi co wylacznie tuninguja samochody optycznie i "dzwiękowo";] a tak pozatym to blisko przyjaznie sie z mistrzem polski w kat. do 1.5 na cwierć mili... oj fajny ten jego cif

Uprawnienia umieszczania postów