Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: zarabianie przez internet :/

Mieszany widok

zarabianie przez internet :/

pewnie słyszeliście już o różnego rodzaju stronkach z których dostajesz maile i przez klikanie na bannery jakis cash ci dają ... czy to prawda ?? wypłacili komuś już to ?? i możecie podać jakieś adresy pl lub zagraniczne... ??

Atrax Robustus
    Guest

Re: zarabianie przez internet :/

np. z Allegro takie cos dziala

Z_Y_G_I
    Guest

Ja znam 1-2 osoby, którym wyplacili kase. Jednak to są sprawy groszowe... tym sposobem nie zarobisz więcej niż 200 zł. na miesiąc !!! Jeśli już sie zdecydujesz to sprawdź czy tej wybranej firmy nie ma na jakiejś czarnej liście. Aha; nigdy nie wybieraj firm, które oferująci zarobienie np. 2-10 dolców na dzień. To na pewno oszści. Pamiętaj, że im mniej firma płaci tym jest pewniejsza.

Jest zarabianie, owszem, sam probowalem kiedys (Logo Media, Spedia i jeszcze jakas) Zarobki sa jednak tak wielkie ze sie w pale nie miesci. 200 zl na miesiac jak kolega wyzej napisal ?? ROTFL na rok tyle nie zarobisz.
    Mozesz sobie to spokojnie odpuscic, gdyby faktycznie szlo sobie tak dorobic to prawie kazdy bezrobotny by siedzial i klikal
    To naciaganie ludzikow, a potem handluja jeszcze Twoimi danymi :/

a znacie jakieś adresy polskich stron na których to działa ?? z chęcią bym sie pobawił... Kolega mojego kumpla z klasy dostał podobno czekiem 50 dolarów...

Z_Y_G_I
    Guest

YYY napisałem 200 bo kumpel bodajze zapisal sie do kilku firm chyba ale nie zarobil 200 tylko coś 100-150. Gdybyś się postarał to mógłbyś zarobić te 200. Ale czy jest tego warte odbieranie 100 meili... (100 meili a w kazdym meilu kilka linków . 1 link to średnio 30 sek. musisz poczekać zanim wylaczysz a to srednio 8 godzin przed kompem-o ile sie nie pomylilem w liczeniu :P) Aha no i jak trafisz na oszusta to kase diabli wzięli

zawsze sie można troche pobawić jak znacie adresiki to walcie śmiało

www.smiesznefotki.republika.pl <--- zapisz sie tam

terraristic
    Guest

ZARABIANIE PRZEZ NET NAPRAWDE DZIAŁA $$$

chciałbym obalić mity o zarobku w necie :>

można zarobić i to nawet 4700$/miech ale tyle wyciągają prawdziwi maniacy
    przeciętnie urzytkownicy uzyskują 10$/miesięcznie [pracując sami] a jeśli mają poleconych to dochodzą do 300$/miesiąc

niestety żeby zarabiać duże kwotry trzeba mieć jakies 200$ na e-koncie aby reklamować się w firmach oczywiście to zwrtaca się wielokrotnie PIENIĄDZ ROBI PIENIĄDZ

ja osobiście siedze w tym od ponad roku i sporo zarobiłem ;D jeśli chce kupić sobie coś np jakieś zwierzątko to płace kasą zarobioną przez net

a co do odpowiedzi przedmówcy jeśli zaczynałes od oszustów typu logomedia spedia to nic dziwnego, że nie wierzysz w zarobek w necie...
    jedyne firmy które są godne polecenia to firmy zagraniczne, prowadzone przez znanych adminów z forum get-paid

BTW: jakby ktoś był zainteresowany zarobkiem w necie to walcie do mnie hehe

Z_Y_G_I
    Guest

Re: ZARABIANIE PRZEZ NET NAPRAWDE DZIAŁA $$$

jakie firmy( pewne, w których troche zarobisz) mógłbys polecić? Ja byłem w annies-biz ale konto mi sie skasowało :/(zresztą nie weim jakim cudem )

Uprawnienia umieszczania postów