-
Re: Rozejm
Rozejm, zawieszenie broni
-
Re: Chcielibyście takie giełdy?? nonie:)
To nie sa przypadkiem zdjecia ze Snake Day? Znajomy chcial jechac zakupy male zrobic, no ale sie okazalo, ze wystawiane na miejscu zaswiadczenia o pochodzeniu i zdrowiu wezy w Polsce mozna sobie wsadzic w ... kieszen.
Zazadano od niego spisu : co chce kupic, dokladnie oraz ZA ILE. Paranoja.
-
nie to ze stronki kturą podałem na terrarium w gady---->węże------>Boa constrictor Page
-
Black już nie wytrzymałeś, co? Wcale sie nie dziwie. Nie jestem na tym forum zbyt długo (niecałe 6mies) jednak wydaje mi sie że te kilka miesięcy naświetliły mi jak wygląda sprawa terrarystki w polsce (o czym wcześniej nie miałem zielonego pojęcia) i dochodze do takich samych wniosków jak ty. Siedzi sobie grupa zapalonych 'terrarystów' i wielce udziela sie na forum, jednak jak przychodzi co do czego to wykręty, przekręty i kto wie co jeszcze. Sam osobiście nigdy nawet nie deklarowałem sie że przybęde na spotkanie terrarystów bo itak wiedziałęm że nie znajde czasu na taki wypad, a czytając forum, widząc jak 1000 osób sie deklaruje że przyjedzie poczym relacja że było 8 osób, dochodze do wniosku że prawdziwych terrarystów w polsce jest mniej niż możemy sobie to wyobrazić.
Dlatego miszcze klawiatury powiem tyle: dobrze że za marzenia sie nie płaci bo byście sie nie wypłacili.
-
Powiem tak: Wlasnie jestem po spotkaniu terra w Sopocie. Ilosc osob na spotkaniu 9 a okolo 30 znam osobiscie zwiazanych z terrarystyka z Trojmiasta. Wiekszosc z nich ma inter. a pozostala czesc trzyma sie z innymi i wiesci sie rozchodza.
Prawdopodobnie jest to ostatnie spotkanie jakie organizuje osobiscie. Jak bym chcial spotkac sie ze znajomymi ktorych widze prawie na codzien to nie pisal bym tego na forum tyko zadzwonil i tak zrobie nastepnym razem. Jak to powiedzial Hari "Amen" :]
-
... to wcale nie dowodzi, ze to nie jest Snake Day.
Uprawnienia umieszczania postów