-
KOMPLETNA ZAŁAMKA- CO MAM ROBIĆ>?
Prosze niech ktoś wytłumaczy mojej mamie prostą sprawę! Miałam mieć gekona myślałam że ona wie co on je a teraz wrzeszczy że nie moge bo jej będą robale po domu łazić( dowiedziala się od koleżanki że miala pełno robali w domu). Co ja mam teraz zrobić?! Przecież nie będą owady łaziły po domu !! I przez jej dziwny niestworzony pomysł nie moge mieć gekona! Prosze napiszcie jej jak to jest że robale nie będą jej właziły na głowę :/ :/ :/
Jak ona tego nie zrozumie to będe mogla mieć gekona za jakieś 7 lat :/
PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
-
-
-
Re: KOMPLETNA ZAŁAMKA- CO MAM ROBIĆ>?
-
Hah, moja matka tez wymysla niesworzone historie- bo ktoś jej powiedial, bo gdzieś uslyszala.... ehhhh te środki masowego przekazu [; Dasz rade, ja biore metoda na chama, wkurzam moja matke z tym tak ze mowi: A, rób co chcesz tylko zeby mi ..... (zamiast kropek np. te robale nie lazily po domu itp, itd. )
-
sprawa jest prosta przynosisz do domu i stawiasz przed faktem dokonanym)a co do swierszczy spytaj matki czy ni eprzeszkadzaja jej muchy i komary w lecie..)
powodzenia
-
Zgadzam sie z MadRabbit'em - postaw rodziców przed faktem dokonanym, w tej sytuacji to chyba jedyny sposób :> Życze powodzenia :>
-
Artek, zauważ że ona ma 13 lat... To nie będzie takie dup hop siup puma, jeżeli będziesz miała tylko jednego gekona, to świerszczy nie musisz mieć 50000000 tylko wystarczy Ci powiedzmy 50. Wsadzasz do zwykłego akwarium i po sprawie. Ja w przeciągu roku w całym domu znalazłem może 10-15 świerszczy? Z tego jednego w nocy na swojej ręce :P
-
a ja jednego jak mi do gemby wlazil ale raz mi zwialy
Uprawnienia umieszczania postów