-
Re: WOKAL
z tym sie moge zgodzic to im sie udało
-
A skoro juz jestesmy przy wokalu Mansona, to niewatpliwie jest on bardzo charakterystyczny i prawie kazdy go pozna :]
-
Dzięki Atrax za poparcie. Snakee, mi się zdaje, że Ty nie masz pojęcia o muzyce. Byłeś w życiu choć na jednym koncercie gdzie była minimum 1000 osób? Fajnie, że masz swoje zdanie, ale Mansona od ścierwa nie wyzywaj!
-
dobra moze wokal ma i chcrakterystyczny i wiem że sam napisałm jak zakładałem ten atek ze nie będzie to sie odnosiło do upodobań muzycznych ale poprostu mansona nie lubie nie może za muzyke bo niekiedy na rowerze słuchałem ale za ten image który przypomina mi majkela dzeksona obydwaj juz mało co przypominaja ludzi .
-
no prawdziwy znawca muzyki z Ciebie snakee. Od razu mi się przypomina :... Polacy nie gęsi i swój język mają ( czy jakoś tak). Ale pisownia snakee'a imienia i nazwiska wokalisty, który seksualnie..................... a może tak: wokalisty który wydał album "BAD" :-) jest .................................................. ..................... (cenzura). Snakee dzieci z przedszkola piszą lepiej.
-
nie czepiaj sie szczegółów bo bo specjalnie to napisałem
Uprawnienia umieszczania postów