Jest w tym zdziebko prawdy. Destylowana woda poddana wibracjiom tej muzyki zamarza w niekształtną, brzydką strukturę. Wogóle nie tworzą się kryształki...
Jest w tym zdziebko prawdy. Destylowana woda poddana wibracjiom tej muzyki zamarza w niekształtną, brzydką strukturę. Wogóle nie tworzą się kryształki...
Jaca -> Hmm.. ciekawe
Rammstein -> O tym nic akurat nie wiem, ale niedlugo szykuje sie u mnie w miescie jakis blackowy koncert. Bedzie gut.
bez komentarza...;/
eee.. tam nie ma jak to skins..
myślałem, że rammstein się rozpadł..
dajcie spokoj !!! Jezdzcie na GRIND YOUR HEAD festival do Trutnowa w Czechach !!!! tam jest masakra - wielkie okrwione kawalki miesa leca ze sceny (dosłownie)
w lipcu to jest co roku jesli kogos interesuje ! (piwo tanie , nocleg za free)
Ja na koncertach widzialem juz wymalowanych gosci .. i to na scenie , i pod scena :P heheh
<bije> ja Ci dam rozpadł :[[ ))myślałem, że rammstein się rozpadł..
Rammstein rlz ! :]
a co? nie rozpadł się? bo ja widziałem(i słyszałem) jak w telewizji powiedzieli, że dokonali już razem wszystkiego czego mogli i się rozchodzą by spróbować czegoś nowego.. no chyba, że to była ściema
na szczescie jeszcze nie bede musial popelniac samobojstwa :]
maja nagrac jeszcze płytke ;]
Na albumie mają się znaleźć nowe pomysły, dzięki którym niektóre utwory zabrzmią zdecydowanie inaczej od dotychczasowych dokonań.
Zespół wybierze się w szybką trasę koncertową tylko po Europie na jesieni, ponieważ chcą ją zakończyć przed świętami. W każdym państwie odbędzie się jeden koncert (nie wiadomo czy Polskę też odwiedzą) pomijając Niemcy, gdzie zagrają dwa koncewrty.
E tam
nie ma co dramatyzowac. Ja tez nie plakalem, jak mi sie Immortal rozpadl