-
Re: Jeb**** koles
Organizacje?!? Tu powinna zadziałać Policja!
Atrax powiedz mi do holery,kto ma potrzeby i przyjemności patrzenia na kota w Butelce??!?
Mam pytanie odnośnie tej sprawy:
W jakim to jest kraju?
-
Organizacje?!? Tu powinna zadziałać Policja!
Atrax powiedz mi do holery,kto ma potrzeby i przyjemności patrzenia na kota w Butelce??!?
Mam pytanie odnośnie tej sprawy:
W jakim to jest kraju?
-
zawsze mowilem, ze biala rasa jest doskonala
..w japonii..
-
przez ten komputer jakimś cudem skopiowała mi się wiadomość.
-
Gerald - moze sie zdziwisz, ale naprawde znajda sie wlasnie takie ped*, ktore beda sie podniecac ogladaniem kota w butelce. Tak samo paniusie, krote nie moga kupic sobie normalnego paska... on musi byc zrobiony ze skory jaszczurki.
Ja po prostu nie umiem zrozumiec niektorych ludzi, o ile to "cos" w ogole mozna ludzmi nazwac.
-
ktos kto zneca sie nad zwierzetami napewno nie jest czlowiekiem... :/
to sadyzm...
w moim miescie, paru chlopakow podpalalo koty, powod...nudzilo im sie. :/
ehhh...szkoda ze dopiero w gazecie sie o tym dowiedzialem, a wtedy razem z kolegami....ehh... :[
-
u nas strasznie mocno przywiązali kotu mojego kumpla do ogona puszki. on zwiewając przed nimi przebiegł przez jakąś szczelinę. niestety puszki się w niej nie zmieściły i teraz kot kumpla jest rysiem :P
-
eCH KUrcze. Ojciec mojego znajomego nienawidzi kur i kogotow. U siebie na wsi mial strasznie upierdliwego koguta, agresywny, rzucal sie na wszystkich.
Kiedys facio ostro pochlal akurat w dzien odpustu. Poszedl na odpust i kupil kilka balonow wypelnionych helem czy czyms tam. Wracajac do domu kogut oczywiscie go zaatakowal, ten wzial przywiazal mu te balony do nog i kogut polecial, zatrzymal sie na galeziach, powisial tak przez cala noc, rano go zdjeli.
Kogut podobno juz nigdy na nikogo sie nie rzucil. Do dzisiaj lazi ze spuszczona glowa. Nawet go juz kury nie interesuja wiec pewnie niedlugo pojdzie biedak na rosolek
Pozdrawiam
Nazar
-
nie no normalnie jestem zbulwersowany!!!!! a czytaliscie listy ludzi ktorzy pisali do nich na strone na jaki swietny pomysl wpadli i w koncu ich dzieci moga miec fajne zwierzatka domowe???? normalnie bym tych skurwysynow pozabijal.. golymi rekami tu i teraz bym tych pierdolonych chujow zajebanych udusil z pelna satysfakcja!!!! normalnie nie moge!!!!
-
przepraszam nieletnich za wulgaryzmy.. no ale nie moge!!!!
Uprawnienia umieszczania postów