-
-
Re: Jeb**** koles
tak widziałem to już dawno , wiele organizacja ochrony zwierząt juz na ten temat interweniowało ale niestety jak widać nic nie wskurali . Ja osobiście niewyobrażam sobie kota w butelce . Niewiem może znajdzie sie jakaś osoba która zakończy tą dziwną 'zabawe'?
-
zabawe...????hmm przydala by sie taka osoba i tego kolesia by sie przydalo wje*** do butelki
-
jak bym tego gnoja zamknąl i nie kazał dziecku usiąść tylko sloniowi i niech mu sie jeszcze zesra na morde
sorx za określnia ale taka prawda
-
i tak nikt nic nie zrobi skoro organizacje nie byly w stanie, nic sie na to nie poradzi legalnymi metodami, gdyby sie dalo napewno ten gosciu juz tego by nie praktykowal.
Jak ktos chce to mozemy sie wybrac, do tego goscia i załątwic sprawe ja biore pile mechaniczna ( wlasnie po raz 3 ogladalem film Cradle of Fear ;] )
-
No , coś strasznego . Nigdy czegos takiego nie widziałem i nawet nie wyobrazam sobie jak ludzka istota moze posunąć sie do czegoś takiego . Zresztą w tym wypadku chyba nie mozna mowić o człowieku . SZOK .
A teraz wątek zapewne przerodzi sie w konkurs na najbłyskotliwszego i najzabawniejszego wrzuta na tego typa .
-
tak samo jak japończycy wyhodowali kwadratowe arbuzy, tak japońscy studenci postanowili mieć kwadratowego kota...
-
hehe
nie ma sensu rozwodzic sie na czym czego i tak nie mozna zmienic...
tego goscia spotka kara za te czyny...ehhh...biedne kociaki...
-
Trabili o tym w radiu juz chyba z kilka lat temu... wtedy nie zrobilo to na mnie wrazenia, ale jak teraz na to patrze, to przyznam, a raczej uogolnie, ze najchetniej zmasakrowalbym wszystkich, ktorzy zmuszaja zwierzeta do cierpien tylko po to, zeby uszczesliwic innych... bo to nie jest zabijanie dla miesa... to nie jest walka o przezycie, ale tu chodzi o luksusowne potrzeby rozwydrzonych bachorow.
-
ey a ktoś mi powie na jak dlugo on trzyma te koty?? może wiecie
ps: ja tera sie spojrzałem na swojego persika i mu powiedzialem ze jego nikt nie bedzie trzymac w butelce!
Uprawnienia umieszczania postów