Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Jeb**** koles

iron_spider
    Guest

Jeb**** koles

Patrzcie co robi ze zwierzetami
    http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html

Re: Jeb**** koles

tak widziałem to już dawno , wiele organizacja ochrony zwierząt juz na ten temat interweniowało ale niestety jak widać nic nie wskurali . Ja osobiście niewyobrażam sobie kota w butelce . Niewiem może znajdzie sie jakaś osoba która zakończy tą dziwną 'zabawe'?

iron_spider
    Guest

zabawe...????hmm przydala by sie taka osoba i tego kolesia by sie przydalo wje*** do butelki

jak bym tego gnoja zamknąl i nie kazał dziecku usiąść tylko sloniowi i niech mu sie jeszcze zesra na morde
    sorx za określnia ale taka prawda

i tak nikt nic nie zrobi skoro organizacje nie byly w stanie, nic sie na to nie poradzi legalnymi metodami, gdyby sie dalo napewno ten gosciu juz tego by nie praktykowal.
    Jak ktos chce to mozemy sie wybrac, do tego goscia i załątwic sprawe ja biore pile mechaniczna ( wlasnie po raz 3 ogladalem film Cradle of Fear ;] )

No , coś strasznego . Nigdy czegos takiego nie widziałem i nawet nie wyobrazam sobie jak ludzka istota moze posunąć sie do czegoś takiego . Zresztą w tym wypadku chyba nie mozna mowić o człowieku . SZOK .
    A teraz wątek zapewne przerodzi sie w konkurs na najbłyskotliwszego i najzabawniejszego wrzuta na tego typa .

tak samo jak japończycy wyhodowali kwadratowe arbuzy, tak japońscy studenci postanowili mieć kwadratowego kota...

hehe
    nie ma sensu rozwodzic sie na czym czego i tak nie mozna zmienic...
    tego goscia spotka kara za te czyny...ehhh...biedne kociaki...

Atrax Robustus
    Guest

Trabili o tym w radiu juz chyba z kilka lat temu... wtedy nie zrobilo to na mnie wrazenia, ale jak teraz na to patrze, to przyznam, a raczej uogolnie, ze najchetniej zmasakrowalbym wszystkich, ktorzy zmuszaja zwierzeta do cierpien tylko po to, zeby uszczesliwic innych... bo to nie jest zabijanie dla miesa... to nie jest walka o przezycie, ale tu chodzi o luksusowne potrzeby rozwydrzonych bachorow.

ey a ktoś mi powie na jak dlugo on trzyma te koty?? może wiecie
    ps: ja tera sie spojrzałem na swojego persika i mu powiedzialem ze jego nikt nie bedzie trzymac w butelce!

Uprawnienia umieszczania postów