-
Re: wreszcie !!!! :)))))))))))))
hehe
zobaczymy czy i tym razem uda mi sie
-
a tak btw.
hmm...
czy sa jakies "limity" na ilosc wykonywanych oobe w ciagu dnia ? :P
ponoc wszystko zalezy od ilosci energii ? ;]
-
Sa limity i zaleza one od naszych predyspozycji i ilosci zmagazynownej energii. Te "limity" dotycza przede wszystkim maksymalnej dlugosci przebywania w Astralu.
-
Re: OBE... LD...
snakee - To jest cos na wyzszym poziomie od bakania
-
Oczywiscie czestosc takich "astralnych wypadow", logicznie myslac, tez jest bardzo ograniczona. Zreszta nikt nie ma tak, zeby udawalo mu sie wychodzic wtedy, kiedy chce, nawet jesli ma wystarczajaco duzo energii.
-
ja mam bardzo realne sny kiedy śni mi sie uprawianie seksu:-) to też jest ooba?? czasami mam tak że w śnie czuje ból, zapach, dotyk, wiatr. ale nigdy wcześniej nie słyszałem o czymś takim żeby świadomie to robić, poprostu ide spać a to samo sie dzieje. Chciałbym to jakoś kontrolować, jeśli macie to podajcie jakieś stronki o tym, jak sie w to wciągnąć, jak zacząć itp..
-
To co miales, to byl zwykly sen.
A najlepsza strona o zjawiskach, jakie tu omawiamy i praktykujemy znajduje sie tutaj - http://astraldynamics.pl
-
-
Eeee ja mam tkaie pytanko, czy to moze byc niebezpiczne?? Tj czy jak ktos/cos ze swiata zewnetrznego Ci przerwie, mzoe to się wiązać z zerwaniem jakichs polaczen i co moze wywolac niebezpieczne skutki??
-
O wiele bardziej niebezpieczna jest przechadzka wokol domu.
Poza tym pewne ryzyko zawsze istnieje... im dalej sie wglebiasz, tym niebezpieczniejsze zjawiska i "stworzenia" mozesz spotkac.
Cialo astralne jednak nie jest takie ...statyczne i gdy wyczuje niebezpieczenstwo, to blyskawicznie znajdziesz sie spowrotem. Gdy ktos Ci przerwie, stanie sie to samo, bez obaw :]
Co do niebezpieczenstw, to Monroe wielokrotnie to opisywal i czasem kontakty z astralnymi istotami nie byly przyjazne. Innym razem trafil na niewidoczna bariere, ktora nie pozwalala mu wrocic, ale za kazdym razem mu sie udawalo.
Uprawnienia umieszczania postów