Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 79

Wątek: OBE... LD...

Re: wreszcie !!!! :)))))))))))))

hehe
    zobaczymy czy i tym razem uda mi sie

a tak btw.
    hmm...
    czy sa jakies "limity" na ilosc wykonywanych oobe w ciagu dnia ? :P
    ponoc wszystko zalezy od ilosci energii ? ;]

Atrax Robustus
    Guest

Sa limity i zaleza one od naszych predyspozycji i ilosci zmagazynownej energii. Te "limity" dotycza przede wszystkim maksymalnej dlugosci przebywania w Astralu.

Atrax Robustus
    Guest

Re: OBE... LD...

snakee - To jest cos na wyzszym poziomie od bakania

Atrax Robustus
    Guest

Oczywiscie czestosc takich "astralnych wypadow", logicznie myslac, tez jest bardzo ograniczona. Zreszta nikt nie ma tak, zeby udawalo mu sie wychodzic wtedy, kiedy chce, nawet jesli ma wystarczajaco duzo energii.

ja mam bardzo realne sny kiedy śni mi sie uprawianie seksu:-) to też jest ooba?? czasami mam tak że w śnie czuje ból, zapach, dotyk, wiatr. ale nigdy wcześniej nie słyszałem o czymś takim żeby świadomie to robić, poprostu ide spać a to samo sie dzieje. Chciałbym to jakoś kontrolować, jeśli macie to podajcie jakieś stronki o tym, jak sie w to wciągnąć, jak zacząć itp..

Atrax Robustus
    Guest

To co miales, to byl zwykly sen.
    A najlepsza strona o zjawiskach, jakie tu omawiamy i praktykujemy znajduje sie tutaj - http://astraldynamics.pl

Eeee ja mam tkaie pytanko, czy to moze byc niebezpiczne?? Tj czy jak ktos/cos ze swiata zewnetrznego Ci przerwie, mzoe to się wiązać z zerwaniem jakichs polaczen i co moze wywolac niebezpieczne skutki??

Atrax Robustus
    Guest

O wiele bardziej niebezpieczna jest przechadzka wokol domu.
    Poza tym pewne ryzyko zawsze istnieje... im dalej sie wglebiasz, tym niebezpieczniejsze zjawiska i "stworzenia" mozesz spotkac.
    Cialo astralne jednak nie jest takie ...statyczne i gdy wyczuje niebezpieczenstwo, to blyskawicznie znajdziesz sie spowrotem. Gdy ktos Ci przerwie, stanie sie to samo, bez obaw :]
    Co do niebezpieczenstw, to Monroe wielokrotnie to opisywal i czasem kontakty z astralnymi istotami nie byly przyjazne. Innym razem trafil na niewidoczna bariere, ktora nie pozwalala mu wrocic, ale za kazdym razem mu sie udawalo.

Uprawnienia umieszczania postów