chyba mi sie wydaje że większość terrarystów lubi sobie zabakac :-)
chyba mi sie wydaje że większość terrarystów lubi sobie zabakac :-)
polozylem sie i chcialem sprawdzic czy bede mial oobe - udalo sie !! )))))
czy mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć na czym polega zjawisko LD?? Jak do niego się przygotować oraz techniki i wskazówki jak osiągnąć ten stan
poczytaj to: http://www.astraldynamics.pl/modules...cts&file=index )))
No.. gratuluje udanego OOBE RAMMSTEIN
Opowiedz, jak to sie stalo, jak to wygladalo, jakim sposobem udalo Ci sie wyjsc.
I tak dalej.
a co do uczucia spadania-ja czasem spie i wiem ze spie ale nie budze sie i jakby to obserwuje ale nie z zewnatrz potem jest jakby nagle nic pode mna nie bylo i jakbym wlasnie spadal bo podem na wszystko zniklo-i budze sie :-)
RAMMSTEIN1 napisał(a):
> polozylem sie i chcialem sprawdzic czy bede mial oobe - udalo
> sie !! )))))
>
ŁAŁ , no to moje gratulacje , podziel sie wrazeniami ;-P mi sie jeszcze nigdy nie udało . Ale LD miewam dosyć często choć jeszcze nie potrafie tego do konca kontrolowac . Jakim sposobem Ci sie udało ?? Opowiedz na forum albo odezwij sie na GG .
a wiec wczesniej obiadek...albo pominmy topodziel sie wrazeniami(...)Jakim sposobem Ci sie udało ?? Opowiedz na forum albo odezwij sie na GG .
skoncentrowalem sie, relaks, nie myslalem absolutnie o niczym itd, itd...wyobrazilem sobie studnie, w centrum starozytnego miasta...w okol drzewa ( jeju ale to fajne bylo 1 raz oobe mi sie udalo ) i zgodnie z instrukcjami, wyciagnalem drewniane wiadro ktore bylo we wnetrzu...pozniej..jak przystalo na astralnego samobojce ( sorry za moj humorek ale naprawde to bylo super :P ) wskoczylem tam...przed skokiem...zaczalem odczuwac...jakby moje cialo wazylo pare ton, reka ktora mialem na brzuchu wydawala sie byc z zelaza, zimno - piekielny ziab ( bylem lekko ubrany mozne dlatego :> ) przed oczami zaczelo mi wirowac...uczucie unoszenia sie nad ziemia...
to bylo naprawde dziwne uczucie...
reszte opowiem pozniej ;]
dobra spadam na film...
Atrax, Spellcaster - porozmawiamy na gg
dzis w nocy bede kontynuował oobe ;]
Przyznam, ze miales szczescie, ze tak za pierwszym razem udalo Ci sie osiagnac wizualizacje na tak wysokim poziomie. Ja tez za kazdym razem odczuwalem nacisk na cialo subtelne, ale dopiero po 2 tygodniach wypchnelo mnie z ciala fizycznego
To jest wlasnie LD
Takie objawy mam rowniez podczas glebszego transu. Tak czy owak, czasem sam sie lapie na tym, ze juz prawie zasnalem, a nagle wydaje mi sie, jakbym spadal...
Nie wiem, czy to jest zwiazane z ezoteryka, czy z pewnym chwilowym zaburzeniem blednika, ale zdarza sie :]