-
Re: OBE... LD...
moja mama rowniez interesuje sie obe wiec mam okazje czasami poczytac jej ksiazki, ale wole csytac cos w necie
ale najbardziej pochlonela mnie ostatnio tematyka satanizmu i czarnej magii ;]
-
mam troche info na ten temat - daj znac na gg to podesle Ci
-
Problem w tym, że cały świat materialny jest wytworem podświadomości.
-
Nie prościej i bez szkody dla kogo kolwiek (bez generowania "złej" karmy) pobierać energię z innych źródeł? Energia czi jest wszechobecna, do jej kontroli i magazynowania zostało wykształconych wiele systemów (joga, qi-gong, reiki, medytacja itd.), metod jej pobierania jest nieskończenie wiele. Można być również samemu jej źródłem, wówczas jest się uniezależnionym od czegokolwiek (kwestia odpowiednio wysoko rozwiniętej świadomości).
-
Takie osoby wcale nie są wysoce zawansowane, działają one na niskich poziomach wibracji astralnych.
-
A co sądzicie o Seksie astralnym?
-
O tym nie sadze nic, bo jeszcze nie mialem okazji.
A te takie migoczace robaki ktore pojawialy sie czasem w moim poblizu raczej mnie nie pociagaly
Zwykle jest tak, ze nasz "astralny partner" jest tylko wytworem naszej podswiadomosci i dostosowuje sie do nas - tak jest najczesciej... tak jest tez z wiekszoscia kreatur, ktore spotykamy.
Natomiast jest szansa, ze trafisz na przedstawicielke plci pieknej, ktora wcale nie zechce sexu i mozesz dostac porzadnego kopa (prawdziwa mieszkanka astralu). To bodajze przezyl chyba Monroe, kiedy okazalo sie, ze ta "istota" nie byla wymyslona i po prostu dostalo mu sie, ze byl zbyt smialy
Od razu poczul pewne oslabienie i cos w rodzaju kaca, wiec juz pozniej nie probowal.
Czasem moze byc tak, ze trafisz na jakas podrozniczke astralna i wtedy... mozecie
W kazdym razie poczytaj sobie artykul na astraldynamics.pl o tym. :]
-
ludzie jakie wamipry? co ten internet z ludzmi robi :P
niezle z was wariaty, ale tez bym se sprobowal czegos takeigo
dajcie jakies linki
-
Stanley - poczytaj troche o tym...
-
no poczytam , moze pobrobuje, zbakam sie to napewno cos wymace