Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Wątek: OBE... LD...

Atrax Robustus
    Guest

Re: OBE... LD...

W sumie obe i projekcja astralna to synonimy, ale ostatnio niektorzy zaczeli nazywac oobe, jako wyzej zaawansowana forma projekcji astralnej (z mniejszym udzialem podswiadomosci).
    W kazdym razie masz racje, bo obe i projekcja to to samo i uzywam tego na zmiane.

A słyszeliście o Wampiryzmie Astralnym t.j. o drenowaniu i pobieraniu energi od osoby będącej na planie astralnym ?? Podobno jest to osiągalne dla ludzi doświadczonych w OoBE. Jest to podobne do drenowania przez wampiry energetyczne tu w świecie rzeczywistym .

Najbardziej interesuje mnie wlasnie wampiryzm energetyczny - polega on na tym ze...Psiwampiry, by nie chorowac i moc egzystowac, wysysają z innych chi czyli energie zyciowa ktora znajduje sie w kazdej istocie (zwierze, czlowiek, roslina ) psi wampir nawiazuje polaczeni z ofiara przez tzw. link, ale wczesniej musi przeprowadzic scan ;]

tak, slyszalem o tym ...
    Osoby kore juz naprawde sa bardzo zawansowane potrafia takie rzeczy!
    Wykorzystuja np.twoja energie podczas gdy spisz ... rano sie budzisz np. niewyspany , brak energii do czego kolwiek itd. a to moze byc wlasnie powod tego ze ktos "wyssal" z ciebie energie ... albo zle larwy astralne
    zdaza sie , ale nikt rozsadny mysle tego nie stosuje!

Jest to w dodatku bardzo niebezpieczne zarowno dla "Wampira" jak i dla "ofiary" .
    Nalezy pamiętac o zerwaniu linku po osiągnięciu satysfakcji . Jezeli zostanie on pozostawiony pobrana właśnie siła zyciowa moze zacząc płynąc zpowrotem do drenowanej osoby lub nadal do "Wampira" doprowadzając do całkowitego wyczerpania . Ja nie radze nawet probowac i wydaje mi sie ze nikt nie jest na tyle bezmyślny .

czasami zdarza sie ze ludzie nie sa swiadomi pobierania chi z innych osob - nieobudzony psiwamp ;]
    zdarza sie tak gdy czlowiek ma niewydolny system energetyczny i wtedy pobiera energie z otoczenia ( zwierzeta, rosliny itd )

ale zdarza sie ze wampir nie zamyka linku i moze wtedy czerpac energie non stop od paru osob jednoczesnie, dzieki temu ma stale dostawy energii ale to mzoe wykonczyc ofiare, ale mozna sie przed tym chronic dzieki swego rodzaju tarcza astralnym ;]

masz coś więcej o tych "tarczach astralnych'' , to jakieś znaki, glify , pieczęcie , amulety ?????

fajnie sie wymieniacie parafrazami cytatów ze stron.

;]

reveille napisał(a):

> fajnie sie wymieniacie parafrazami cytatów ze stron.
    >
    > ;]
    >

He he, tak , niestety większość co wiem na ten temat pochodzi właśnie z netu i z kilku ksiązek poniewaz niewiele osob z mojego otoczenia interesuje sie tym . Więc faktycznie mogłem cos powtorzyc .

Uprawnienia umieszczania postów